perjantaina, huhtikuuta 20, 2007

Show kantaa, avatkaa ikkunat

Eilen ruka ja nyt koneessa takaisin isolle kirkolle, no joo Järvenpäähän mennään
mut on se paljon lähempänä stadia kun Kuopio.
Mutta asiaan. Ruka ei taaskaan pettänyt, tupa täys, paska akustiikka, saunallinen huone, ilmainen WLAN, yleisössä pääasiassa ääliöitä eli helvetin hyvä meininki. Monitorimaailmaahan ei oltu eristetty rokuista millään tavalla, luonnollisesti. No toisaalta onhan se viihdyttävää kun tullaan pyytämään tanssimaan samalla kun solistilta katkee kieli ja se ei itse pysty vaihtaan kitaraa kun on just kertsi tärkeimmässä kohdassa.

No tolleen lyhennettynä, mutta haluutte kait vähän pidemmän version.

Laskeuduttiin Kuusamoon yhden jäljestä ja kentällä meitä oli vastassa paikallinen tilataksi, joka tiesi meidän majoituksen, meillä itsellä ei ollu harmainta aavistusta. Täräytettiin respaan kyseleen majoja ja selvis et niitä on selkeesti liian vähän ja osa niistäkin vielä tässä vaiheessa siivoamatta. Organisaatio tarvii yleensä kolme ykköstä ja kaks kakkosta + paitamyyjät, jotka yleensä majoittuu yhteen kakkoseen. No tällä kertaa oli tarjolla kaks ykköstä ja kaks kakkosta, missä toisessa on kuulemma 8 sänkyä. Yritettiin sit rahalla niitä lisähuoneita, ei sekään oikeen onnistunu kun respassa oli vaan nuoria likkoja, jotka ei oikeen uskaltanu tehdä mitn.
Tällaisille spedeille pitää selkeesti antaa rajat ja kertoa miten mennään eikä antaa yhtään
löysiä tai mahdollisuutta piipittää mistään. Me meinaan käytetään kaikki mahdollisuudet hyväksi.
No saatiin kopit vaikkakin vasta pari tuntia tunturiin saapumisen jälkeen. Ihan ok kuitenkin,
kerkisin itse käydä lähipubissa lukemassa päivän lehdet ja Janne ja Kalle kävi salilla
(ne oikeesti muka kuntoilee) Miika sai taas pari lukua vietyä eteenpäin sen kirjaa.
No sit kun vihdoin ja viimein saatiin ne huoneet niin ennen puuhailua kerkis kattoon
Full Tilt Boogien, mikä siis on dokumentti "From Dusk Till Dawn":in kuvauksista, mahtavuutta.
Keikalle Oulun pojat oli tuonu ihan kelpo vehkeet, joilla epäonnistuminen on jo jätkästä kiinni. Onneks ei mokattu, kaikkihan meille ois nauranu.
Vedon jälkeen noin 20 minuuttia niin oli vehkeet pakattu Hiaceen ja siitä itsemme takahuoneeseen, hyvä oli boogie sielläkin. Siitä pikapalaverin jälkeen mäen toiselle puolelle missä oli hotelli ja mentiin kuitenkin suoraan yökerhoon. Yökerhon jälkeen kävin jututtamassa tommosen härvelin kuskia.


Kaveri tarjos meille kyydin toiselle puolelle ja takaisin, oli näet viskaamassa kaveriaan kotio. Sinänsä pöljää ajella tollasella vaan edestakaisin samaan paikkaan mistä lähdettiin. Mutta olihan se nyt ihan saatanan hauskaa. Kalle kelas et mentäis koko kesä tommosella tai sit helikopterilla.

Siitä päästäänkin suoraan aamuun ja lentokentälle. Turotarkastus näytti taas kyntensä, vanhempi
pariskunta mun edellä joutu riisuutumaan melkeen munasilleen kun tarralenkkarit ja kaarituet
piippas jatkuvasti. Kiusaisivat mieluummin mua kun noita vanhuksia, mä voin ihan helposti olla
alasti julkisesti. Eikä mulla silleen tuo kuntokaan vielä laita hanttiin tommosia ylimääräisiä liikkeitä tehdä. Lentokentän kahvilassa piti vielä tulkata jonkun pukuhahmon tilaus sille myyjälle, pukuhahmo puhu englantia, joka sit ei taittunu tältä lentoaseman kahvilan myyjältä. Myyjä oli vahvasti sitä mieltä että ice on jätskiä kun kaveri osti vissypullon ja pyysi lasin siihen viereen.
Nyt kutsuu jo Järvenpää, raportti aiheesta myöhemmin.

Kiitos ja anteeks
Viltsu

Ei kommentteja: