lauantaina, huhtikuuta 28, 2007

Taidetta koteihin

Taidetta se on se vähän huonompikin taide eli seuraavana ne fotot mistä kerroin eilen. Taidekuvia Turun Klubilta eli semmonen kuvakollaasi.
Siinä sitä oli taidetta kerrakseen and now for something completely different.

Klubilla mentiin se eilinenkin ihan samoilla boogieilla kuin se ekakin, hyvät oli tunnelmat siis molempina päivinä. Tällä kertaa oli komppiryhmä kasvanut saatiin meinaan Kreiviläkin kuvioihin. Eli tällä kertaa ryhmässä oli meidän lisäksi Kreivilä, Savelan Jaska, Miinalan Kalle, Nesu ja oli siinä muitakin. Oli miten oli, tuttuja oli paljon ja onnistuneen keikan jälkeen kun mentiin yökerhoon niin PMMP oli kerinny omalta keikaltaan Kaarinasta mestoille.

Tästä ilostuimme kovasti ja aateltiin pitää pienet juhlat meidän hotellilla. Respa ei ollu se sama kun normaalisti tosin ei tääkään mitenkään huonosti ottanu sitä meidän juhlaideaa.
Juhlat oli mahtavat kuten voidaan kuvista päätellä.

Tässä Kreivilän Mikko, ystävä kolleega ja loistojäbä.

Tässä Savelan Jaska, ystävä, kolleega ja loistojäbä.

Ja viimeisenä Huuki, PMMP:n paitamyyjä, ystävä ja loistojäbä.

Mahtavuutta sillä Turun vahvistus lähti meinaan vielä Helsinkiin meidän mukaan, opintomatka kuulemma. Tulivat katteleen kuin ammattilaiset näitä hommia tekee kun eivät Turussa pistäny merkille, aika vähän niitä kyllä näky tänäänkin äänenpaineiden tarkistuksessa. Taisivat unohtaa reissun tarkoituksen kun olivat kesken kaiken menneet itselleen hotellin hoitamaan. No pääsivät ainakin saunaan.

Nyt ois vuorossa Virgin Oil, uus tuttavuus keikkamestana mulle. Kerran oon yleisönä ollu mutta ite keikalla nyt neitseenä, hieman kummalta vaikutti alkuun kun näin mestan mut saatiin tää meidän show kuitenkin pystyyn ihan mallikkaasti. Monitorilandia piti kuitenkin tanssilattialle jättää kun ei jaksettu sitä lavalle nostaa. Tai siis oltaishan me jaksettu, voimaa meinaan on, ei vaan huvittanu. Lavalla aika hyvä soundi vaikka PA onkin käytännössä bändin takana, leviää on soundi.
Kohta lavalle ja vielä maanantaina Seinäjoella niin sit olis tää rundi ohi, Kallio kukkii ens kuussa ja sit kesä tätä hommoo. Ei enää kun 1994 Harria niin sit ois asuntovelka maksettu. Kelattiin Janne ja Kallen kanssa et niin monta keikkaa vielä jäljellä niin sit ois asuntolaina maksettu.

Tästä tähän, leukaa rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
Heleijjaa
Viltsu

Ei kommentteja: