lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Tampere haltuun

Tänään vuorossa Yo-talo, missä käytiin itse asiassa näytösluonteisesti roudaamassa jo eilen vähäsen. Tuomon keikan jälkeen suostuteltiin orkan bändin jätkiä meidän kanssa klubille ja aateltiin jeesata kun Mamba erehty sanomaan et perkat pitäis purkaa. Siinä ei vissiin menny ku 15 sekuntia kun Kallen ja Jannen kanssa laitettiin paskarummut nippuun. Mamba tosin vietti kait tunnin niitten kanssa että se sai ne taas käyttökuntoon. Yritettiin vaan jeesata.

Anteeks

Ohessa kuva Yo-talon mainoksista. Hyvään seuraan ollaan päästy, eilen Tuomo, tänään me, ens viikolla KT ja vappuna Martti Servo, parhautta.
Tänään ois kylillä myös tuttuja ja kolleegoja, PMMP on pakkiksella tänään ja euroviisuryhmä on saanu varastoharjoitukset ja pakkaukset loppusuoralle eli tänään ois niillä viimenen irtiotto ennen toukokuista finaalia, ovat tulossa keikalla kuten myös PMMP niilläkin kun on veto ollu jo ysiltä tänään. Ammattina raskas.

Tänään meillä oli apunakin talon tekniikan lisäksi semmoinen Veera-tyttö, joka opiskelee ääntä täällä Tampereella, oli ottanu Kariin yhteyttä sähköpostilla ja kysyny pääsiskö katteleen kuin näitä hommia tehdään. Apuahan siitä oli ihan helvetisti pääasiassa Riikoselle, sillä kun on sitä romuakin eniten, äänen kanssa pärjätään yleensä Jannen kanssa kahdestaan paitsi mikityksessä kun Kalle jeesaa. Vähän pöljästi meni tuo jeesi kuitenkin siinä suhteessa että likka kuitenkin opiskelee ääntä, mutta jos livepuolelle pyrkii niin on se hyvä osata vähän kaikkea.

Mutta nyt keikalle saunanraikkaana hikoilemaan muutamaks tunniks puretaan meinaas heti keikan jälkeen kamat lähtökuntoon niin huomenna ei tarvii suhtautua kun vasta neljältä. Lisää tämmösiä viikkoja. Ens viikolla vähän eri lailla, tiistaina Levi ja torstaina Ruka, mutta se keskiviikko siinä välissä ollaankin kotona Helsingissä.

Morrens
Viltsu

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hui! Sain maininnan. Olen ikuistettu... Kiitos kiitos ja kiitos koko hahmojoukolle viikonlopusta!

Nähtäillään :)