torstaina, maaliskuuta 29, 2007

Lapin luonto luo outoa taikaa

Tai jotain sinne päin. Kuhmosta ja Kuusamosta selvitty.
Käytiin itse asiassa Kuusamon jälkeen yöpymässä Rovaniemellä, hyvä feng shui, Lue: Lähti käsistä. Solisti pyöritti jotain Etelä-Afrikkalaisia investointipankkiireja ja respa suostu pitään baaria auki niin pitkään kun on asiakkaita, ite lähdettiin Iken kanssa saunan lämmityshommiin. Meni kuuteen ja sauna oli päällä vaikkakin saunomatta vielä puolilta päivin samoin kun omassa huoneessa. Olin kait senkin laittanu tulille yöllä.

No oli miten oli, päästiin tänään Leville Hulluun Pro Areenaan tuolla armaalla ivecolla missä meillä oli Roudarin Tapas-pöytäMatkalla koettiin outoja tunnelmia kun käsitin etten oo ikinä käyny Levillä muuten kun lentokoneella, lisää hämmennystä aiheutti paikalle saapuminen, mulla kun oli kokonaan oma setti, en tarvinnu talolta kun sähköä. Erilailla taas parin viikon päästä kun tullaan sinisillä siivillä. Orkkakin tosin vaihtuu välissä.

Bonuksena matkan tekoon meiltä laukes ivecosta virtalukko. Käyntiin saa muttei sammutettua, pitää kone sammuttaa vaihteen ja käsijarrun yhdistelmällä ja virrat saa helposti pois irroittamalla akku. Kätevää.
Yritin kyl ehdottaa et pidetään käynnissä koko loppurundi. On niitä vehkeitä ennenkin lapissa pidetty käynnissä jopa viikkoja. Tosin tällä subtrooppisella +10 asteella on paha kertoilla ainakaan poliiseille mistään pakkasrajoista millä ei auto enää futaa.

Managerikin on jääny matkasta, Anssi lupas tuurata ja lähetti Harrin keittiöön kertomaan takahuoneraiderin. Jos kaikki tulee niin on varmaan tunturin ennätys ;)
Normaalistihan meil on takahuoneessa pullakahvit.

Nonniin nyt vielä saunaan ja tunnin päästä soi. Sen jälkeen symbolinen yökerhokäynti ja sit maate kun pitäis olla ratissa yhentoista aikaan. Rovaniemellä tarttis olla kahden aikaan ja sit vielä auto huoltoon. Niin joo tosiaan, Amy Winehouse ja Scissor sisters on Provinssissa sunnuntaina ja me orkan kanssa lauantaina, sunnuntai kätevästi vapaa päivä.
Ehkä siisteintä ikinä.

Täältä tähän.
Viltsu

Ei kommentteja: