lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Asiakaspalvelua

Siinä hommassa mä oon meinaan hyvä.
Illan toinen orkka oli just alottanu ja kerinny ekaa biisiä vetää vissiin jo intron. Tässä vaiheessa vanhempi herrasmies tuli huomauttamaan et tulee liian lujaa, joten tiputin tasoa ja kaveri oli tyytyväinen kunnes kertsin aikaan tuli uudestaan kertomaan et liian lujaa tulee vieläkin. Pari kertaa se tuli vielä sanomaan ja mä tiputin joka kerta volaa. Loppuen lopuks PA:sta ei tullu ku laulut. Tässä vaiheessa mä rupesin ettiin tätä tyyppiä sieltä yleisöstä ja siinähän se istu seurueineen ihan PA:n edessä. Se setti oli sit vähän hiljaisempi. Hyvä kuulo sillä oli vaikka näyti jo sodassakin käyneen.
Nyt tokaan settiin saa ne stereot jo avatakkin mut sinistä valoa ei kuulemma saa tanssilattialle laittaa kun se häiritsee. Näin siis kertoi viisissäkymmenissä oleva takatukkainen tanssinharrastaja, joka painu suoraan baaritiskille tän huomion jälkeen.
Mitäköhän tapahtuu Keskiyön Shown aikaan kun laitan savukoneen päälle. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan.
Sit tää sama ryhmä kuitenkin huutaa kurkku suorana Jokerien matseissa ja tykkää kattella autourheilua ihan paikan päällä.

Jos tätä tahtia jatketaan asiakaspalvelua niin kohta on yökerhossa kaikki kattovalot päällä kaikki värivalot pimeenä kuten savukonekkin, orkka soittaa pleksin takana ja stereot on kiinni ihan varmuuden vuoks ettei kenellekkään vaan vahingossakaan tuu kuulovauriota. No mutta toisaalta olis ajoissa hytissä lukemassa kirjaa.

Kuten jo arvaattekin niin sit kun on ilta laitettu käyntiin niin ei mitenkään kauhee kiireistä oo tää mun duuninteko. Vahtimista vaan. Bändit on kuitenkin vetäny jo useampia settejä samoilla säädöillä niin ei tää enää kauheesti elä.

Jos ottas vaikka pentteristä kahvin ja rupeis tekeen valoshowta, mut ei sinistä.

Moro ny taas
Viltsu

Ei kommentteja: