maanantaina, syyskuuta 03, 2007

Suomen suurin

kusetus meinaan. Tämä vielä toistaiseksi minunkin kotinettiyhteyden tarjoaja siis. Puhelimen vaihdoin Soneralta veke jo monta vuotta sitten kun kaikki tarjoukset ja alennukset koski vain uusia liittymiä ja oma liittymä oli silloiseen hintatasoon nähden kallis. Jos ois halvemman liittymän halunnut niin Soneralta sitä ei löytynyt vaan piti katsella muita operaattoreita. Vaihdoin operaattoria ja puhelinlasku puolittui. Nyt rupesin tossa muutama viikko sitten kelaamaan josko päivittäis ADSL-liittymän nopeutta, kun rupes mega sisään oleen jo vähän hidas. Surffailin Soneran sivuilla siellä puolella mihin pitää oikein kirjautua sisään ja huomasin et 8/1Mb liittymä on perkeles pari euroa kuulta halvempi kuin silloinen meganen, suluissa oli mainittu norm. hinta mikä siis melkeen tuplat silloista kalliimpi. Ainoot sopimusehdot mitä sieltä hinnastosta löysin meni seuraavanlaisesti: "Sopimuskausi 16 kuukautta". Ei mitään mainintaa siitä ettei tarjous koske nopeuttaan nostavia asiakkaita. Lähetin kuitenkin kyselyn 13. elokuuta aiheesta. Ei tullut vastausta, joten viikon odottelun jälkeen päätin nostaa nopeutta. Missään vaiheessahan ei kerrottu että hinta olis jotain muuta kun isolla merkattu. Tänään tuli sit tämmönen sähköposti.

"Hei,

kiitos viestistäsi.

Pahoittelen vastausaikamme viivästymistä. Järjestelmiemme mukaan oletkin jo nostanut liittymänopeutesi nopeusluokkaan 8M/1M.

Sonera Kaupan sivuilla oleva kuukausimaksutarjous nopeusluokalle 8M/1M koskee ainoastaan uuden liittymän tilaajaa. Tämän tarjouksen mukaisesti nopeusluokkien 2M ja 8M kuukausimaksu tarjotaan puoleen hintaan kahdeksi kuukaudeksi uuden liittymän tilaajalle."

Siis mitä vittua? Ei mulla missään vaiheessa ollut käsitystä tai luuloa että mä saisin ekat kaks kuukautta puoleen hintaan vaan tulkitsin ehdot silleen et saan ton nopeemman yhteyden vajaalla parilla kympillä kuukaus seuraavat 16 kuukautta ja samalla sitoudun pitämään sen yhteyden seuraavat 16 kuukautta.
Odotetaan seuraavaan laskuun asti. Jos on hinta korkeampi niin irtisanon välittömästi yhteyden ja otan tilalle jonkun muun. Nyt käväsin Vertaa.fi sivustolla ja sieltä löyty tänne meille 1/1 Mb linja samaan hintaan kun Soneralta 1Mb/256Kb liittymä. Ja ainahan sitä voi vetää tällä taloyhtiön megasella 9 euroo kuukaus. Niin jo onhan aina vaihtoehtona tää Saunalahden mobiililaajakaista, joka megasena menee alle Soneran kiinteän laajakaistan hintojen. Ois vaan tajunnu sen nettiyhteydenkin vaihtaa jo silloin muinoin kun sen puhelimen vaihto Soneralta veke.

Minun Sonera, My Ass.
Pitäkää tunkkinne.

Päivä oli muuten kyllä mukava.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: