maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Musiikkia se on paskakin musiikki

Puhutaas tosiaan välillä musiikista. Otsikon mukaisesti ja vastoin itse kunkin käsityksiä myös huono musiikki on kaikesta huolimatta musiikkia.
Mutta tää nykytrendi tossa tanssimusassa vasta paskaa onkin, tossa taannoin tuli vastaan yksikin nauha missä oli tehty just tää ultratrendikäs juttu et se koko biisi on lyöty suht tiukan kompuran läpi niin et joka ikisellä basarin iskulla se koko saatanan biisi kyykkää. En tiedä kenen visio toi alunperin on ollut mutta tekis mieli käydä läväyttämässä hahmoa tai tappaa niin oppisivat muutkin.
Radiota kun kuuntelee niin useita kertoja tunnissa tulee lähestulkoon kanavasta riippumatta joku biisi vastaan missä sen kappaleen tuottaja on jälleen kerran keksiny tollasen helvetin hienon jutun millä erottuua massasta. Voi saatana sanon minä.
Missä on mies ja haitari?

Ei muuta tällä erää.
Viltsu

4 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Just viikonloppuna manailtiin samaa asiaa. Sehän on ihan jees efekti jossain housemusassa, niinkuin se alun perin tarkotettiin, että se pumppais vain sen 1-2 deppaa, mutta vittu tollanen pahoinvointikompressori on ihan saatanasta!!!

Viltsu kirjoitti...

Nimenomaan. Hyvä etten oo yksin tän mielipiteeni kanssa.

Niko Laasonen kirjoitti...

Nimenomaan! Tästä on tulossa joku muotijuttu. Ei kestä. Yrjöttää.
Netissä teinit haluaa saman efektin omalle demolleen, itkettää...

Oksu kirjoitti...

Näisso. Pumppaus o hanurist nykyää. PRKL!!!