sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2008

Bissee

Keskiviikkona alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti menin puolilta päivin Villen kanssa pakkailemaan Helsinki Beer Festival äänipokaa. Helppo pakkauslista: yksi kuorma-autollinen ääntä. Ja helppo pakkaus tarkoitti lyhkästä päivää vaikka vähän tsupattiinkin, mahtavuutta.
Torstaina mentiin rakentelemaan messuja tosin vasta kahdelta iltapäivällä kun oli sen verta trafiikkia hallissa ettei lavaa aloitettu rakentamaan ennen kuutta ja meillähän meni romuista lavalle vaan noin puolet eli ei olis ollu mitään järkeä mennä aiemmin repimään. Siinä päivällä ennen lavan rakentumista saatiin molemmat landiat pystyyn ja lähdettiin lounaalle. Ruoan jälkeen lava olikin valmis ja päästiin punttaamaan kailottimet lavalle ja päästiin virittämään. Näihin kisoihin oli sit laitettu kaks monitorimiestä hommiin eli ainakin lavapääty oli hallussa ;)
Olin itse keulilla noissa kisoissa, mukavaa vaihtelua välistä varsinkin kun ei bändeillä Ylppöä lukuunottamatta ollu omia kavereita niin pääs tekemäänkin jotain sen netissä surffailun ja kahvinjuonnin lisäks. Saman verran Villellä oli lavapäässä tekemistä eli ei menny epätasaseks työsuoritukset. Ja mikäs siinä oli vedellessä kun molemmissa päissä Midasta ja muutenkin A1-kalusto. Kelpas hyvin vieraallekkin.
Eka soundcheck oli torstai-iltana puol kympiltä Flaming Sideburns ja tämä jäikin kisojen ainoaksi oikeaksi äänenpaineiden tarkistukseksi. Loput mentiin festarimallin mukaisesti enemmän tai vähemmän lennosta. Bändeinähän tuolla oli noiden Fleimareiden lisäks Marjo Leinonen Undercover, The Valkyrians, Herra Ylppö ja Ihmiset sekä Mikko Herranen Duo. Toi duo veteli semmosella 2X3 metrisellä pikkulavalla hallin toisessa päässä missä meillä oli ihan erillinen äänijärjestelmä pystyssä.
Pari päiväähän tuolla Kaapelitehtaalla meni noiden kaljafestareiden merkeissä ja mukavaa oli.
Äärimmäisen mukavat ja lepposat kisat meinaan eli jos ens vuonna pyydetään niin viittaan varmasti jos kalenterissa vaan on tilaa.
Eilen illalla vielä vedon jälkeen tempastiin lava tyhjäks ettei Villen tarvinnu kukonlaulun aikaan olla purkamassa, itse siis en tuohon purkuun kerkiä osallistumaan kun tälläkin hetkellä pitää olla harjoituksissa illan suoraa lähetystä varten.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: