tiistaina, huhtikuuta 08, 2008

Päivittelyä

Aika kiirusta pitäny viime aikoina silleen puolivahingossa jopa. No hyvähän se on että töitä riittää eli en todellakaan valita. On vaan ikävää kun ei oikeen kerkiä ketään näkemäänkään kun ne harvat hetket kun ois ittellä vapaata niin kaverit on taas töissä. No kohta on kesä ja festarit niin sit näkee taas tuttuja oikeen urakalla, samoissa kisoissa käydään kaikki kuitenkin edes jossain määrin.

Mutta joo kaikenlaistahan on kerinny taas tapahtumaan viikossa
eli sen viime tiistaisen Kultsan vedon jälkeen.
Keskiviikkona oli jälleen kerran pitkästä aikaa ihan iskelmää. Forssassa tällä erää ja taistelutovereina Janne, Mäksä ja Kalle. Esiintymisareenan virkaa hoiti paikallinen Feeniks niminen urheiluhalli. Siellä ei ollu ainakaan roudausta turhaan hankaloitettu portailla tai kynnyksillä. Suoraa työntöä pihalta eikä erillistä lavaa joten ei romuja tarvinnu nostaa kun autoa pakatessa siellä auton tavaratilassa. Sinne nousevaan katsomoon tosin piti etupää viedä kantamalla. Nyssellä oltiin muuten liikenteessä, tossa vierellä vielä kuva kun ollaan parkissa tommosen toisen keltaisen pikkusportin kanssa Tukholman keskustassa.

Torstaina oli vuorossa laivaantuminen perjantaista Tukholman konserttia varten. Vapaapäivä siis laineilla, siitä taitaa olla jo useampi vuos kun on menny laivalla ilman minkäänlaisia työvelvoitteita. Eipä tarvinnu tuijotella kelloa koko aika.

Perjantaina vuorossa Stockholm Konserthus ja bussilla kun mentiin niin täysin oma kalusto, Nexot vaan VMB:n nokkaan ja rokkenroll. Liski oli tällä kertaa keulilla tuuraamassa Jannea ja hyvä meininkihän se oli tälläkin miehityksellä. Tuuraajahan mä itsekin tossa produktiossa nykyisellään olen. Ohessa kuva vielä salista, komia oli mökki ja hyvä tunnelma siellä takahuoneessa kun kattelin niitä seinillä roikkuvia kuvia, kaikki luonnollisesti omistuskirjoituksella, aika kovia seppiä on käyny tuolla vetämässä.
Poistumisen kanssa meinas tulla hoppu ja hetken aikaa kuviteltiin jo ettei taitu millään, mutta päätettiin silti yrittää ja onnistuttiin eli roudausennätys on tosi. Konsertti loppu puol kympiltä ja puolilta öin oli tarkotus olla Kapellskärissä jonottamassa yhdeltä yöllä kohti Naantalia lähtevään laivaan. Tohon Finnlinkin purkkiin siis haluttiin ettei yhteen keikkaan tarvis uhrata kolmea päivää. Mutta siis joo hetken näytti siltä ettei meillä oo mitään toivoa keritä siihen yhden lauttaan kun purku normaaliolosuhteissa ottaa sen reilu pari tuntia ja siihen päälle vielä 90 kilsaa ajoa, josta osa Tukholman keskustassa vaikkakin yöaikaan.
Roudausennätyksen jälkeen oltiin satamassa muistaakseni puol yks ja kerittiin komeesti siihen laivaan ja Naantalissa oltiin kympiltä aamulla. Seuraava vaihtoehto olis lähteny aamulla ja ollu vasta illansuussa Suomessa, eikä olis ollu varmuutta laivapaikasta.

Sunnuntaina jälleen kerran Konalassa tanssikisaa, siitä nyt ei tarvihe paljoa kertoa kun näin muutaman viikon kokemuksella se menee jo niin omalla painollaan kuin vaan on mahdollista. Setti kun on koko ajan pystyssä eli ei tarvii hikoillakkaan yhtään, aamulla sähköt päälle ja illalla pois.

Nyt on taas eilinen ja tämä ollu vapaata, sain siis kesärenkaatkin alle, kyllä nyt kelpaa taas ajella.
Huomenna hammaslääkäriin ja sieltä pakkaamaan Helsinki Beer Festivaalin äänipokaa, mikä pystyttyy torstaina.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: