tiistaina, huhtikuuta 01, 2008

Ohi on

Siis keittiöremontti, eilen illalla sain viimeiset paikkamaalaukset tehtyä eli nyt se on virallisesti valmis. Fotoja tulee perästä. Itte kun tekee niin saa just sellasen kun sattuu tuleen.

Ja seuraavaksi toisiin aiheisiin.
Se UKT:n varasto rupee oleen pikkuhiljaa todella hyvässä iskussa kun saatiin eilen toimiston/huollon puolella loputkin hyllyt paikoilleen ja suurin osa lattialla levänneistä romuista hyllyyn omille paikoilleen.
Eilenhän sitä pääs meinaan sitä varastoa tekeen kun ei ollutkaan tän päiväsen pakkaus vastoin ihan alkuperäisiä tietoja. Tänään siis päästiin Kultsalle sisään vasta klo:15 RSO:n harjoitusten takia, joten sen pakkauksen kerkis hyvin tekeen aamullakin ennen lähtöä. Eikä tää nyt kalustollisesti mikään kauhean mittava keikka oo kun lavalta tulee vaan viis kanavaa infoa jos ei mitään satu. Tohon viiteen kanavaan on päälle vielä lisäks kaks kanavaa sparea jos jotain sattuu. Eli yhteensä tulee flyygelistä kaks kanavaa ja laulu siitä istuma-asennosta, kaks kanavaa aklustista kitaraa (toinen spare) ja laulu seisovasta asennosta, tässä yhteydessä myös sparelaulu.
Mull on tuolla lauteilla kaks monitoriryhmää eli flyygelin luona ja flyygelin edessä. Suht iisisti mennään ja ihan saa itse tehdä. Mutta toisaalta mikäs sen mukavampaa, tylsähän se ois vaan istua ja ihmetellä. Artistina joku nuori singer/songwriter tyyppinen Rufus niminen hahmo. Ilmeisestikin jossain bändissä joskus vetänyt, näin ainakin välispiikeistä tulkitsin.

Huomenna oiskin tarkoitus Jannen, Kallen ja Mäksän kanssa suunnata kohti Forssaa. Sieltä tullaan vielä illan päälle kotia ja torstaina hypätään laivaan kun perjantaina pitäis täräyttää Tukholmassa.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: