lauantaina, huhtikuuta 05, 2008

Fotoja

Tässä näitä kuvia tosta valmistuneesta keittiöstä, kesti jonkun aikaa tämä operaatio kun ei jostain syystä tuntunu menevän kuvat perille kun tätä kautta niitä yritin omalle serverille ladata. Vaihdoin sit tän blogin eri serverille niin johan rupes hommat supattaan. Oma hommansa siinäkin kyl oli ja samalla toi ulkoasu muuttu jonnin verran. Emme anna sen kuitenkaan häiritä, kehitys kehittyy ja sitä rataa.

Juu sitten itse asiaan eli siihen keittiöön. Ekassa kuvassa ois näkyvillä liesi ja sen tuuletin, tossa näkyy myös ne kukkakuvioiset laatat. Maustehylly vielä uupuu, mutta eiköhän sekin joku päivä löydä tiensä tohon seinään.


Tää seuraava kuva antaa jo tommosen vähän yleisemmän kuvan tosta luomuksesta. Toi astianpesukonehan on edellisten omistajien jäljiltä kuten myös jääkaappi eli ihan heti ne ei ainakaan muutu rosteripintaisiksi. No kaikki aikanaan kuitenkin.




Tämmöstä
Viltsu

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Onpas viihtyisän näköinen kyökki.
Kyllä kelpaa puuroa keitellä.

Viltsu kirjoitti...

Juu ei ahista ollenkaan niin paljoa kun siinä mikä tossakin oli alunperin. Se 90-luvun alun perusrivarisisustus ja maalarinvalkoinen kun ei vaan jotenkin oo mun mielestä viihtyisä. Kokonaisuudessaan aika monta litraa maalia uponnu tähänkin asuntoo että viihtyy ihminen.