lauantaina, maaliskuuta 28, 2009

Viikko lähenee loppuaan

Ja lappia kohden.

Eilinen Hankasalmi oli oikeinkin mukava kokemus. Iso lava, mukava henkilökunta jne. jne. ja yleisö, joka osas käyttäytyä. Tänään aamulla kun apukanto pamahti paikalle niin olisko vartti menny auton pakkauksessa. Tolleen sen pitäis aina mennä.

Tänään kun ei ollu kun parinsadan kilsan siirtymä niin pidettiin matkalla Jyskylässä reilun tunnin breikki ja silti oltiin Alavudella jo vähän viiden jäljestä. Osa romuista piti tällä kertaa jättää autoon kun ei lavalle mahtunu eikä kyllä sitä sähköökään ollu tarpeeks. Niin ja DJ pahotti mielensä kun rakensin monitorilandian sinne mihin DJ oli ajatellu linnoittautua. Olis ajoilla paikalla niin ei tarttis itkee :)

Huomenna aamusta suunnataan Auvisen kanssa kohti Leviä ja matkalla tipautetaan loppuryhmä Seinäjoelle. Loput siis lähtee junalla kotio ja tiistaina lentämällä tunturiin kun me mennään Mikan kanssa viettämään Leville vapaapäivää. Alkuperäisten kelausten mukaan sitä kerkiää ens viikolla mäkeen kaikkina muina päivinä paitsi perjantaina ja sunnuntaina. Mahtavuutta.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: