perjantaina, maaliskuuta 27, 2009

Tahkosta selvittiin

Erikoismesta. Niin kun tossa viime yönä päivittelin niin joku insinööristason konferenssi oli ilmeisestikin tunturissa sen verta erikoinen meininki oli yleisössä. Niin eipä sitä näistä meidän vehkeistä tarvii välittää jos on tottunu puuhailemaan avaruusalusten kanssa ;) Ne on kuiteskin ihan eri hintaluokan laitteita.
Yöllä laitettiin vehkeet niin pitkälle lähtökuntoon kun siinä lavalla pysty ja tänään puolen päivän aikaan mentiin tekemään homma loppuun. Koko saatanan monitorilandia oli täys valkovenäläistä ja lasinsiruja, lavallakin oli joku kerinny sen verta pyörähtään et oli yks keisi kaatunu minkä päällä ollut Ampegin nuppi oli tippunu. Mitään ei kuitenkaan ollu hajalla. Kauheen näkösiä vaan osa vehkeistä kun se maito kerkis tuossa yön aikana jo menee huonoks ja sit kuivahtaa. Jeah. Vittu mitä spedejä.
Ai niin ja yllätys yllätys apukanto oli yllättäin jostain syystä estyny taas tältä aamun osuudelta.

Neljän jäljestä laskeuduttiin Hankasalmelle Revontuleen, se mesta siinä ysitien varressa Kuopio-Jyskylä välillä. Erikoinen paikka, enämpi huttuosastoa. Edellinen rokkibändi kun on täällä käyny oli Eput viime marraskuussa. Kauheen tihee ei siis oo tahti. Tanssibändiä sit pyörii enemmänkin. Hyväsoundinen sali ja mukavaa henkilökuntaa. Apukanto toimii ja takahuonetarjoilussa ei tingitä. Mikäs tässä on ollessa. Ilta näyttää loput :)

Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: