perjantaina, maaliskuuta 20, 2009

Kaikenlaista vol. X

Keskiviikkoinen Apollo yllätti kaikki, jopa paikallaolijat. Alkuun checkin lomassa kauhistutti aika paljonkin ja Markolla oli huono pheelis kun se jouduttiin tumppaamaan rumpuineen sinne piippuhyllylle kun ei siitä sen setistä ois mahtunu kun puolet samaan tasoon muun orkan kanssa. Ei se soundikaan nyt mitään audiotaivasta ollu vielä päivällä. Mutta sitten kun iltamat alko niin mulla sekä Auvisella keulassa meni ekan biisin aikana koko paletti uusiks. Vielä ei oo tullu vastaan noin radikaalia muutosta parempaan suuntaan jengin tullessa sisään. Joten orkkahan oli liekeissä.

Eilinen olikin sit vaihteeks vapaa lukuunottamatta sitä vajaan parin tunnin puuhailua kun haettiin romut pois sieltä Apollosta. No Mikko käväs vielä antamassa virtaa Corollaan et sai sen kuuden viikon seisomisen jälkeen taas henkiin. Oon meinaan hävittäny sen sähkötolpan avaimen :(

Biltemasta kun käytiin starttikaapelit hakemassa löyty viel hanskatkin molemmille. Oli pakko sijottaa.


Tänään tultiin kolmen pintaan Vantaan Tulisuudelmaan ja taas päästään tähän jo melko kaluttuun aiheeseen eli apukantoon. Ei siis ollu ketään vastassa vaikka edellisenä päivänä oltiin erikseen soitettu ja varmistettu kyseinen asia. Ja täällähän toi apukanto on aina toiminu joten ei kukaan osannu mitenkään epäilläkkään etukäteen. Mutta se sekoilu mikä alko kun ruvettiin kyseleen hahmojen perään niin huh huh. Täällähän siis on firma X joka ostaa bändit ohjelmatoimistoilta ja hoitaa kaiken infoliikenteen eli hotellilla/ravintolalla ei tavallaan oo edes velvollisuutta hoitaa mitn, koska talo on tehny sopimuksen taas eri tahon kanssa, joka eri taho taas on tehnyt sopimuksen meidän kanssa. Sekavaa, eikö totta :) Ja tää eri taho on sit taas velvollinen hoitamaan meille ne meidän sopimuksessa mainitut asiat eli takahuonetarjoilun, apukannon, majoitukset jne. jne. Majoitus ja takahuonetarjoilu menee kait silleen et tää eri taho on omassa sopimuksessaan hotellin kanssa velvoittanu ravintolan/hotellin hoitaan ne ja sen apukannon sit taas jotain eri kautta ja tällä kertaa ei ollu info menny perille asti.
Puhelimella kun yritettiin selvittää puuttuvaa apukantoa niin tunti mulla meni ja ainakin viis eri puhelinnumeroa ja vähintään saman verran soitonsiirtoja. Kukaan ei oikeen tuntunu tietävän mistään mitään ja vielä vähemmän löyty halukkuutta ottaa vastuuta tai tunnustaa et joku on mokannu. No tän päivänen apukanto tavallaan on jo unohdettu kun omassa porukassa ne sit tuotiin ja hotelli halus korvata tän tarjoomalla meille ruoat juomineen Sevillassa. Iso kiitos.
No ans kattoon kuin huomenna on noiden aputassujen kanssa. Vielä tähänkään hetkeen mennessä ei oo kukaan ottanu yhteyttä koskien huomista aamua, soittopyyntöjäkin on jätetty kun ei vastata puhelimeen. Ei oo helppoa.

Mut nyt saunaan ja kohti uusia seikkailuja.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: