maanantaina, maaliskuuta 12, 2007

Arkkitehtuurin helmiä

Nonniin, nyt se sitten viime viikolla alko eli kuukauden mittainen konserttisalirupeama. Neljä keikkaa takana ja loppu ei ainakaan vielä häämötä, mutta mukavaa on niin mikäpä siinä.

Tosin nyt saatiin jo esimakua sen yhden maljakolle nimensä antaneen kaverin aivoituksista ja lisää on tuloillaan. Tällä sepällä oli Seinäjoella vissiin käyny häpsy kun se oli laittanu lastauslaiturin lavan viereen ja vieläpä samaan tasoon sen stagen kanssa. Valomies tosin epäili jälkiasennusta.
Viikon lopulla ois edessä se suurehko valkoinen mökki isolla kirkolla ja loppukuustakin on kai sielläkin näitä saman tyypin rakennuksia.

Mitä liikkuu näiden hahmojen päässä kun ne kelaa et talossa ei saa olla yhtään suoraa kulmaa tai sähkötöpseliä kun ne on niin rumia. Joku kun sattuu huomauttamaan näistä puutteista tai virheistä ja ehdottaa muutoksia niin sitten vasta rupeekin oleen hankalaa ettei kukaan vaan pääsis vaikuttamaan tän yhen toopen visioon. Missä tahansa muussa ammatissa tollanen itsepäisyys todennäköisesti johtais irtisanomiseen.

Mikä tekee talon piirtämisestä niin vaativaa hommaa ettei siinä tarvii kuunnella ketään, varsinkaan niitä tulevia käyttäjiä.

Maailma olis todennäköisesti parempi paikka jos tää yks seppä kavereineen olis vaan piirtäny niitä maljakoita ja tuoleja ja jättäny talon rakennuksen niille, jotka oikeesti osaa tehdä niitä taloja.

Lisää raporttia jahka rundi etenee.

Täältä tähän.
Viltsu

Ei kommentteja: