torstaina, lokakuuta 23, 2008

Kylppäri valmistuu

Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä oli koko viikonloppu vapaa eli ihan himassa meni ne, en lähteny mihkään.
Maanantai kun koitti sit olikin jo eri meiningit, Tavastialle 50-vuotisjuhlille monitorivahdiks, bändiä, artistia ja puheenpitäjää ramppas lavalla valtoimenaan, mutta esitykset oli silti ohi jo yhdentoista aikaan ja minä ulkona rakennuksesta jo puolilta öin. Ei paha siis ja jengillä oli kivaa, niin mikäs siinä. Coronassa löytykin sit tuttuja joiden kanssa ilta vierähti aamuun asti. Oli PMMP ollu siellä sirkusteltassa meinaan ja sit sieltä synttäreiltä oli kansa jokunen.
Tiistaina päästiin kuiteskin katteleen niitä kylppärin kalusteita ja ostettiinkin heti moiset, ei tullu ne mitä alkujaan katteltiin vaan ihan yhtä fiksun näköinen setti vaikkakin puolet edukkaampi.
Eilinen menikin sit noiden kalusteiden asennuksen merkeissä, perkele menin semmosen 300:n euron peilinkin halkasemaan kun ei asettunutkaan ihan helpolla. No korjasin sen kuitenkin liimaamalla listat reunoihin niiden halkeamien päälle. Ei se hassumpi oo tolleenkaan.
Ja eihän remontti oo mitään jos ei kesken kaiken tarvii rautakaupassa käydä hakemassa puuttuvia tiluja ja hyvä keli kun oli niin ajattelin mopolla kävästä. Yllätys oli suuri kun pihalla mopo olikin täysin vailla pressuja ja pressu löyty muutaman metrin päästä. Ketä saatana kiinnostaa toi härveli niin paljon et pitää mennä ittekseen tutkimaan. Se pressu ei meinaan tuulessakaan lähde ilman apuja, kyllä siinä saa ihan oikeesti nähdä vaivaa. No ne venttiilinhatuthan siitä on jo pöllitty aiemmin niin tällä kertaa on vaan katteltu. Tai ainakaan en huomannu mitn, edes ajossa. Vituttaa tommonen.
No mutta tää nyt on väliin tämmöstä. Kylppärikin olis periaatteessa sähköjä vaille valmis, eli kait se sunnuntaihin mennessä on iskussa jos huomenna kerkiää ennen töitä yhtään siihen suhtautua.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: