maanantaina, toukokuuta 11, 2009

Ja taas mentiin

Miten tässä nyt näin on käyny, taas viikko kulunu edellisestä kirjoituksesta. Mutta sit taas toisaalta kun on kelit suosinu niin kaik hetket kun ei oo työkommennuksia just sillä hetkellä on tullut melkolailla käytettyä mopon selässä. Ei sekään väärin oo :)

Siellä synttäreillä tuli maanantaina
käytyä ja näinollen tiistai toivuttiin kunnes piti taas lähteä mopoilemaan kelit kun oli semmoset. Keskiviikkona vapaata ja torstaina puolilta päivin liikenteeseen ja Noretronilta yks mikki matkaan ja illan keikkaa pakkaamaan. Käytiin Jannen kanssa puuhailemassa Petran ja Syvissä vesissä levyjen julkkarit Kuudennella Linjalla.
Miksei kaikki keikat voi olla tollasia, leppoisa aikataulu, pienet mutta hyvät ja toimivat vehkeet, hyvä orkka ja mukava meininki. Neljäks mentiin kutoselle puuhailemaan, checki oli tehty puol seiskalta, keikka ohi vähän puolen yön jäljestä ja minä kotona vartin vaille kaks.

Perjantaina olikin vuorossa taas Tavastia, mikäs siellä on ihmisen ollessa. Keikka oli oikeinkin onnistunu, hyvä meininki joka puolella ja illan päälle vielä auton pakkauksen jälkeen pikavisiitti yksille synttärijuhlille. Mahtimeininki.

Lauantaina Valkekosken Waltikkaan päättämään Maijan kevätkeikat, mieluummin sitä ois kevään päättäny Tavastialla, mutta minkäs teet. Hyvä keikka tuolla Waltikassakin oli eli ei se sit ahistanutkaan ollenkaan :) Purku vaan ei meinannu oikeen lähteä. Ketään ei oikeestaan huvittanu yhtään repiä siinä yöllä. Näinollen purku kesti reilun tunnin enemmän kun normaalisti :)
Siinä oli samalla mun läksiäisjuhlallisuuksia mitä vietettiin oikeen aamuun asti. Mulla kun oli tuolla Waltikassa viimenen monitorikeikka tän orkesterin kanssa ennen syksyä. Syksykin tosi tuli sovittua vasta lauantai-päivällä kun rupes syksyn muut aikataulut selkiytymään.

Eilinen meni taas toipuessaa joten se TTK-karonkkakin jäi väliin. Ehkä parempi näin tänään kun olen kohtapuoliin lähdössä Lappeenrantaan kuvataideharrastusten pariin.

Kesä rupee muutenkin oleen pikkuhiljaa selvillä. Toukokuussa pari kesäjuhlaa gopselilla ja ilman sit loppukuusta goottien kanssa Lahti ja Vuokatti. Vuokatissa ois myös tuurausta Kotiteollisuuden kanssa. Kesäkuussa pari Maija-keikkaa Auvisen tuuraajana ja sit Brittein saarten kautta juhannukseksi Australiaan kolmen keikan verran. Jussin jälkeen taas Tuska.

Mutta noista lisää kun aika on otollinen.
Moro
Viltsu


Ei kommentteja: