sunnuntaina, elokuuta 29, 2010

Vappaita

Tää, kohta jo loppuva, viikko on menny ihan lomaillessa. Lukuunottamatta tietysti niitä paria pientä työkomennusta ja pientä remontin tynkää :)
Kuten siis jo aiemmin sanottu niin männä sunnuntaina tultiin takas Suomeen ja pari päivää unta oli tähtäimessä. Päivän sai levätä, kun piti työhuone laittaa hyllyjen osalta uusiks, kivampi siitä tuli, toisaalta se edllien hyllyjärjestelmä ei alunperinkään ollu muuta kun tilapäisratkasu siihen asti kun keksii jonkun järkevämmän. Vielä noihin uusiin kaappeihin ovet ni se on oikeesti valmis. Tai valmis ja valmis, omistusasunnossa kun koko ajan keksii jotain parannettavaa tai muutettavaa.
Tiistai ja keskiviikko meni noissa hyllyprojekteissa, mopoillakkaan ei oo viittiny kun kerran eilettäin, koko viikko ollu meinaan suht epätasaset kelit ainakin täällä pääkaupunkiseudulla.
Torstaina käväsin Tavastialla ihmettelemässä PMMP:tä, niiltä kun loppu puolentoista vuoden rupeama noihin TO-PE Tavastian keikkoihin. Perjantainakin kelasin alkuun josko olis sillonkin käyny vilasemassa, mutta torstaina kun istuin metrossa kohti Kamppia niin semmonen infotaulu ties kertoo et perjantai olis taas juoppojen yö. Luulin et se olis ollu vasta ens viikolla. Perjantaina ei siis uskaltanu käydä kun päiväsaikaan kehä ykkösen sisällä. Nosturilla tarkemmin sanottuna, goottien kamat meinaan saapu rahdilla takas kotimaahan sillon, eli virallisesti kaikkien speksien mukaan festarikausi loppu vasta perjantaina mun osalta.
Lauantaina mopo alle ja Angel filmsin studiolle kahtoon homma kuosiin maanantaina alkavaa Biisikärpästä varten. Telkkarista se tulee vasta syssymmällä, mut ens viikolla ne nauhotetaan.
Ens viikko menee siis näin ollen siisteissä sisähommissa.


Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: