tiistaina, helmikuuta 08, 2011

Hommahomma

Viime torjantaina oli villi työpäivä. Tunteja tuli vaikkakin suurin osa niistä odottaessa. Homman nimi oli kolme erillistä vetoa samalle asiakkaalle kolmessa eri mestassa. Pikkuvetoja kaikki eli komiasti pärjäs yksin ja kerkiskin heittämällä. Aamusta varastolle pakkaamaan ja siitä ekaan mestaan rakentamaan. Ekaan rakennukseen oli varattu aikaa kaks tuntia ja tokaan tunti. Tein ne molemmat tunnissa :) Ja sit kolmanteen mestaan odottelemaan. Kolmas mesta oli tarkotus hoitaa täysin talon kalustolla ja aiai minkälainen setti olikaan vastassa. Kotistereoitten vahvari ja kajarit ja näiden keulilla Peaveyn mikseri ja ripakopallinen halvimpia AKG:n tuotteita, myös langattomia. Kokeilin järjestelmää ja tulin siihen lopputulokseen et ainoot edes etäisesti järkevät oli kapulamallinen langaton ja kädessä pidettävä langallinen mikki. Puhujanpönttömikki ja langaton nappi oli aivan huumoria ainakin kun muu järjestelmä oli yllä mainittu. Aikatauluteknisistä syistä en tätä mestaa kerinny jäämään valvomaan vaan oli kiiruhdettava muuanne ni en sit tiedä mitä käyttivät. Mesta oli pieni auditorio ja ihmisiä n. 30 eli saatto hyvinkin mennä täysin ilman äänentoistoa. Mut enihau hämmentävintä tos päivässä oli se et joka ikisestä mestasta olin kamoineni ulkona ennen kun viimenen asiakas. Tosin setit kyllä purkautu keskimäärin kymmenessä minuutissa. Ja se kymmenen minuuttia menee helposti keneltä vaan toimistohanulta pikkujurrissa esmes vessassa käydessä.
Perjantaina ei ollu töitä, mut töihin liittyvää. Hardcore Superstar oli Tavastialla ja heidän kanssa kun on yhteinen rundi tulossa maaliskuun loppupuolella niin piti käydä vaan esittäytymässä orkesterin tekniikan jäbille. Mukavaa ryhmää vaikutti olevan eli rundista on mitä ilmeisemminkin tulossa leppoisa.
Sunnuntaina oli sit viimeset bileet eräälle poismenneelle tuottajalle. Mä otin vastuulleni illan äänentoiston ja mikäs siinä oli miksatessa kun orkat oli kaikki asiallisia. 


Huomenna ja ylihuomenna telkkarihommiin sairaslomatuuraajaksi ja perjantaina Leville.
Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: