torstaina, syyskuuta 08, 2011

Aika rientää

Loosessa tuli kävästyä talkkarina viime viikon keskiviikkon, lepposaa hommaa. Kerkisin vielä checkin jälkeen hakee autonkin himasta ni öinen poistuminen oli todella ripee. Ainoo pieni vastoinkäyminen oli sen talon LS9:n kanssa, joka siis kaipais kipeästi huoltoa. On sen verta kovalla käytöllä ollu lauta et kaikki nappulat ei enää toimi tarkoitetulla tavalla. Fyysisiä oireita siis potikoissa, fadereissa ja nappuloissa. Kyllä sen kanssa pärjäs kun huomas noi viat ajoissa :)
Perjantaina oli sit se mysteerikeikka Myyrmäessä eli Keban monitoripesti kun oltiin Arttu Wiskaria lämppäämässä. Erikoispaikka se Myyrmäen The Lane yökerho. Mun mielestä se oli keilahallin kahvio, mut mitäpä minä yökerhoyrittämisestä tiiän. Hyvä oli kuitenniin et kävästiin tuo raapimassa kun nyt tulevana perjantaina eli huomenna ollaan Keban kanssa Tavastialla ni ei tarvi ihan kylmiltään lähtee.
Ja lauantaina oli sit ne tallin 20-v juhlat, ennakkotiedoista poiketen olin himassa sieltä vasta puolen yön jälkeen, mut huomattavasti aiemmin kun mitä suurin osa frendeistä kelas :)
Nyt päästäänkin sit jo sunnuntaihin ja siihen maailmanlopun spektaakkeliin eli VHB:n ja Rubikin yhteiskeikkaan Huvilateltassa. Molemmat bändit veti eka omat setit ja luonnollisesti putkeen ilman breikkiä niin et orkat vaihtu lennosta soiton katkeamatta. Orkat myös kävi vierailemassa toistensa seteissä, joten jo näistäkin syistä mun piti saada molempien orkkien inputit mahtumaan monitoritiskiin samalla kertaa. Illan päätti vielä se Queen-spektaakkeli, jossa molemmat orkat oli kokonaisuudessaan lavalla mesoamassa samaan aikaan. Talon monitoritiskinä oli SD8, joten sen rajoitukset huomioon ottaen rakensin kanavalistan silleen et mulla tuli kaikki 60 inputtia käyttöön, joista osa stereona. Keulilla oli omat bulsat molemmille bändeille. Mut kuten sanottu niin monitoreissa oli tavallaan pakko vetää yhdellä laudalla kun molempien bändien inputit tarvittiin ainakin osittain myös toiselle näitä kimppanumeroita varten. Pitkä päivähän tosta tuli, mut hienoja vetoja kaikki kolme ja yllättävän kivuttomasti tuo meni huomioon ottaen kaikki miinanpaikat. Toihan kuitenkin tempastiin tekniikan osalta tuon yhden päivän aikana nippuun. Orkat oli hieronu biisejä pari viikkoo, joten se soittopuoli ei nyt ollu varmaan kenelläkään huolen aiheena. Iso kiitos vielä kerran Huvilan tekniikalle kuin myös kaikille muille osallisille.


Huomenna Kebaa Tavastialla, kaik sinne. Ja lauantaina Monroen matkassa risteilemään. Alright, goodtimes!


Viltsu

Ei kommentteja: