keskiviikkona, tammikuuta 25, 2012

Oi Emma Emma, Oi Emma Emma

Niinhän se viikko heilahti leppoisasti Espoossa ja kaik mänt hyvin mitä nyt yksi Emma-voittaja onnistu hetkellisesti tappamaan langattoman kapulansa. Sitä en tiedä kuinka on mahdollista saada patterit irtoomaan R-sarjan langattomasta kapulasta ilman et avaa kuoria, mut näköjään sekin on mahollista kun mikin varressa on yks maailman kovimmista jätkistä. Muuten suora telkkarilähetys meni ainakin saliäänen puolelta ilman kommelluksia ja vehkeet oli alas katosta ja autossa karvan reilu kaks tuntia siitä kun Chisu käveli lavalta pois. Ei paskemmin ollenkaan.
Männä lauantaina Circuksessa iskelmä iltamat Arttu Wiskarin ja Suvi Teräsniskan merkeissä Häivälän taisteluparina. Sunnuntai lepoo ja maanantaina kävin luovuttamassa nahkaani harjoituskäyttöön. Täs ollaan jo joku vuos sitten ohitettu se vaihe et noit tatuaatioita tulis mietittyä jotenkin kauheen tarkkaan esmes et mitä ja mihin :) 
Tällä viikolla ei sit oliskaan kun yks päivä Circusta ja sit jos kävis tallilla ihmettelees niit asdtinlautojen kiinnityksiä.


Ei muuta
Viltsu

Ei kommentteja: