perjantaina, maaliskuuta 23, 2012

Kuulo

On suhteellisen tärkee aisti ihmisellä ja sitä pitää suojella. Terveysviranomaiset nyt ei kuitenkaan välttämättä oo täysin kartalla aiheesta. Teollisuudessa on ymmärtääkseni asia hallussa, mut jos samoja ohjearvoja suunnataan suoraan mun alaan miettimättä muita asiaan vaikuttavia suureita ni ollaan aika skutsissa. Teollisuuden ohjearvot kun on mitoitettu sen mukaan et meteliä on 8 tuntia päivässä 5 päivää viikossa ja yli 40 viikkoa vuodesta tätä samaa. Enihau on hyvä et asioita mietitään ja niihin puututaan, mut nyt tärkeintä täs melukeskustelussa mun mielestä olis puuttua jengin korvanappikäyttäytymiseen sen sijaan et valvottas suurennuslasin kanssa rokkikonsertteja.  Nyt tätä kirjoittaessa istun paikallisbussissa itsellä napit päässä ja kuuntelen yhden tulevan työnantajan levyä ja mielestäni kuulen kaiken mitä levylle on saatettu ja silti pari penkkiriviä edempänä istuvan hanun diggailema Lady Gaga on täysin tunnistettavissa.
Nykyisellään äänimiehillä ainakin kotimaassa on mielestäni suhteellisen hyvin hallussa äänenpaineet sekä tilannetaju asian tiimoilta eli kukaan ei luukuta vehkeitä yli sietorajojen huvikseen (jos nyt ylipäätään muutenkaan). Toki poikkeuksia löytyy, mut onneks aika vähän ja harvoin.
Ja joo asia ei siis oo ollu nyt viime aikoina mitenkään framilla, mut se pari penkkiriviä edempänä istunu hanu sen Lady Gagansa kans pisti taas miettimään tätäkin asiaa.


Morkkis
Viltsu

Ei kommentteja: