keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2012

Kokkailua

Männä viikolla elikkäs torstaina ja perjantaina tuli kokkailtua kotosalla Pasin ja rouvan kanssa, mikä oli oikeen mukavaa. Torstaina tyydyttiin pelkkään pääruokaan, mut perjantaina piti läväyttää oikeen neljän ruokalajin illallinen. Viitisen tuntia siin meni ekasta alkuruoasta siihen kun oli jälkiruoka syöty. Tosin osa ruokalajeista valmistettiin vasta kun edellinen oli syöty ja saunoakin piti välissä. Ni saahan siihen tunnin jos toisenkin uppoomaan. Oikein leppoisat pari päivää.
Siinäpä se leppoisuus sit olikin :)


Lauantaina Circuksessa olikin sit meinaan tahkoomista. Vähän ennen puolta päivää tempastiin tonteille ja samoihin aikoihin tuli Akun Tehtaan ja Director´s Cutin jäbät omine romuineen. Ohjelmassa oli Global Battle of the Bands-skaban Suomen finaali. 14 bändiä skabassa ja yks lisäakti loppuun eli 15 bändiä leivottiin meneen käytännössä ilman vaihtoja eli edellinen orkka kun kuunteli tuomarikommentit niin seuraava levitteli omansa sillä aikaa ja pam pam. 
Luonnollisesti tos oli TV5 mukana taltioimassa ton shown eli suorana lähti nettiin ja jossain vaiheessa tulee töllöstä kooste illasta. Barska ja minä oltiin hommissa talon puolesta ja Akun Tehtaalta tuli kolme jäbää. Ei ois välttis kahteen tyttöön menny ihan yhtä sujuvasti, vaikka kuin oli yks backline millä kaikki veti ni silti niis vaihdois piti aina yhden käydä lavalla pyörimässä millon kytkemässä kiipparia ja millon akkaria tai asetteleen virvelimikkiä jne. jne.
Ja ettei iltamat nyt ihan lepsuiluks olis menny ni illan päällehän meillä oli viel Timati niminen venäläinen räppäri ja liuta sikäläisiä DeeJiitä ja räppäreitä plus yks kotimainen hiphopduo. Eli bändiskaba kun oli ohi ni äkkiä lava tyhjäks ja setuppi kasaan näille puhelaulajille. Yllättävän kivuttomasti saatiin sekin vaihto menemään ja myös nää räppärit läks tyytyväisenä kotio.


Nyt tällä viikolla taas vähän keilaa, lepakoita Circuksessa, Recklessiä Rukalla ja sunnuntaina Judas Priest Helsingin vanhassa hallissa sikäli mikäli kerkiää ajoissa stadiin. On meinaan joku muukin tulossa sunnuntaina pohjosesta etelään. Lentoja kun kattelin ni joko on leijat täynnänsä tai sit hinta on kohtuullinen 250 euroa. Ja sama tilanne siis sekä Kuusamosta että Oulusta. Tullaan junalla sit, kun VR oli laittanu tarjouksen 29 egee Oulu-Hki ni kannattaahan se tuohon tarttua ku normihinnoilla ei tohon hintaan pääse ees Tampereelta kotia.


Ei muuta
Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: