keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2012

Kesä

Se meinaan alko ny tai itse asiassa jo pari viikkoo sit. Edellisen postauksen jälkeen todellakin alkoi ton eilisen EM-Avajaisshown rakennus. Kaks täyttä työpäivää pelkkää rakennusta ja yks pakkauspäivä, jolloin vietiin jo suurin osa kalustosta tonteille ja nostettiin laudat käyttöasentoon. Kanavia mulla oli se about sata eli molempiin lautoihin tuli varsinaista infoa 48 ränniä ja siihen talkbackit, komennot yms. päälle. Lähtöjäkin tuli yhteensä se lähemmäs 30, päätekanavia tais olla käytössä 27. Tiskit laitoin jutteleen keskenään sekä madilla että AES/EBU:lla. Molemmis laudois oli tavallaan täysin erilliset projektit, mut osa inputtikanavista oli yhteisiä ja osa lähdöistäkin oli yhteisiä molemmille lankuille, joten jaettavat inputit splittasin MADI:lla ja komennot, lähtöjen naittamiset jne. hoidin AES/EBU:lla. Lopputuloksena oli semmonen pyydys et piti oikeen kahdelle A4:lle tehä luntti pelkästään tiskien välillä kulkevista asioista, jotta pysy itte kartalla. Kaikki tää aiheutti sen et toisen lankun 16in Matriisi oli turvoksissa ja tarvetta olis vielä ollu parille lisäinputille. Kun maailma ei riitä.
Tää rakennus siis oli viime viikolla ja kyseisen shown ja rakennuksen välissä oli Juhannus, osa työryhmästä oli viikonlopun mökillä ja kuka missäkin, itse kävin GG Caravanin kanssa Himoksen juhannusjuhlilla. Snadisti tiukille meni aikataulu, mut virhe oli täysin omas päädys. Ei kuitenkaan mitään mistä ei annetuissa aikaraameissa oltas selvitty, itse asiassa vaihdossa tais jäädä 20 minuuttia luppoaikaakin.
Tällä viikolla maanantain ysiltä taas takasin Senaatintorille ja koko päivä treenejä ja tiistaina jatku treenit ja eilen illalla itse veto ja purku vielä päälle. Tää päivä meneekin ihan lepäillessä ja huomenna Tuskaan rakentamaan ja PE-LA-SU diskotaan Suvilahdessa.
GG vedot jatkuu ens viikolla Lahdessa ja Turussa.


Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: