keskiviikkona, marraskuuta 05, 2014

Syksy

Dodiih.

Edellisen kirjoituksen jälkeen on ollut jopa yllättävän hiljasta keikkarintamalla, ainakin omalla kohdalla. Ilmeisestikään ei oo menny nallekarkit tasan kun aika tarkalleen puolet tutuista on valitellu ettei oo töitä ja toinen puoli kiroillu kun ei kerkiä missään välissä hengähtää yhtään. No itsellä syyskuu oli se todella hiljainen, joten vein mopon tallille ja purin sen atomeiks, tähän päivään mennessä oon sen jo suurinpiirtein saanu takas kasaankin. 
Lokakuussa rupes jo tahti taas kiihtymään ja koko ajan kiihtyy kun vuodenvaihde lähenee. Se mitä täs on nyt ollu työstössä perus Circuksen lisäks ni pari päivää kävin Tavastialla pyörimässä, yhden päivän LeBonkissa ja Pepe Willbergin ison orkan kanssa kolme konserttisalivetoa. Solistin itsensä lisäks lauteilla oli rummut, perkat, basso, kitara, pianisti ja kosketinsoittaja, 7 jousisoittajaa ja 4 puhaltajaa. Tais olla yhteensä 18 seppää. 
Hienosti vetivät. Aika tarkkaan puolet tota Saimaa levyä ja puolet vanhempaa matskua. Mulle tää Saimaa levy oli uus tuttavuus, jostain syystä menny tähän asti ohi, ja ihmetellä vaan voi et miksi. Toinen toistaan loistavampia biisejä. Eli pitää varmaan käydä levykaupassa tässä joku päivä. 
Ja kävinhän mä yhden päivän leikkimässä opettajaa Metropolialla. Päivän aiheena oli Digico, toivottavasti jotain jäi ryhmälle mieleen. Muutakin kun kuinka tehdään kasarivirvelisoundi :)
Nyt olis kalenterissa tälle kuulle kymmenkunta päivää Circuksessa ja joulukuinen jenkkipätkä työllistää toimistohommien tiimoilta. 

Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: