sunnuntaina, helmikuuta 21, 2021

World Tour Vol.1

On sitä levykin tehty. Tässä joitain vuosia sitten eräänä iltana Majava-baarissa meitä (useampi roudari) rupes häiritsemään se jukeboksi kun ei vissiin sinä iltana ollu montaakaan sekuntie et ei olis soinu Bon Jovi tai Popeda. Saatiin porukalla ajatus hiljaisuuslevystä, että vois sitten vaikka rahalla saada sen jukeboksin hiljaiseks kun laittas vaan jonoon näitä hiljaisuusbiisejä. Digitaalisesti tehty hiljaisuuslevy ei läpässy ravintolan seulaa, joten oli pakkoa keksiä jotain muuta. 

Siitä se ajatus sitten lähti.

Mä olen kiertueilla siitä lähtien nauhoteillut keikkapaikkoja ympäri maailmaa sellaisina hetkinä kun niissä on hiljaista. Tällaisia hetkiä löytyy päivällä keikan rakennuksen aikana paljon enemmän kun moni alaa tuntematon saattais kuvitella. 2015 vuonna aloitin nauhoittelemaan näitä ja tähän mennessä nauhoituksia on kertynyt 97 kappaletta. Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Aasia ja Eteläamerikkaa eli melko kattavasti ympäri maailman on näytteitä.

Tälle ekalle levylle "Villiam Habla - World Tour Vol.1" valikoitui 15 raitaa itä-länsi akselilla Tokyo-Los Angeles ja pohjois-etelä akselilla Levi-Santiago De Chile


Levyn raidat on seuraavat

  1. Tokyo
  2. Santiago
  3. 60,3352N 22,0900E
  4. Luxembourg
  5. Zagreb
  6. Malmö
  7. Porto
  8. Helsinki
  9. Los Angeles
  10. Detroit
  11. Glasgow
  12. Vladivostok
  13. Ekaterinburg
  14. Levi
  15. Oulu
Levy julkaistiin viime vuoden 2020 tammikuussa. Löytyy Spotifysta ja jossain vaiheessa ehkä levykaupastakin, siinä nyt oli kaikkee hässäkkää viivakoodien kanssa ja tuli pandemiet jne. jne. ymmärrätte varmaan.

Itse fyysisessä levyssä löytyy sitten tarkempaa dataa noista raidoista eli päivämäärät, kellonajat, keikkapaikan nimi, että milloin on nauhoitettu ja millä mikeillä. Kansissa on myös tommoista behind the scenes tyyppistä kuvitusta.

Musavideokin tähän tehtiin, toi kyseinen raita on nauhoitettu Itämeren aalloilla Gracen yökerhossa ja nauhoituspaikan koordinaatit on ton raidan nimi. Siitä syystä tää vesiaihe tuossa videossakin.


Moro

Viltsu

Ei kommentteja: