keskiviikkona, kesäkuuta 23, 2021

Oikeissa töissä

Alkukesästä sitä kerkis pari viikkoa olemaan taas ulkomaalaushommissa ennen kun tuli soitto, et pääsenkö Itämeren upeimmalle viikoksi. Viikkarin Grace siis tämä Itämeren upein.
No mikä jottei, ei tässä n. 15 kuukauteen oo näitä oman alan hommia liikaa ollu, kuluvana vuonna kokonaista kaks bändikeikkaa ja nyt eletään kuitenkin jo juhannusta. Normaalina vuonna tässä kohti ajanlaskua olis kerinny tekemään parhaassa tapauksessa kaksi Euroopan kiertuetta ja jotain Aasian tai Australian pistoja kotimaan keikkojen päälle sekä vielä aimo nipun seminaareja.


Mutta asiaan eli noihin oikeisiin töihin. Pienistä asioista ihminen tulee iloiseksi kun ei niitä oo päässy aikoihin näkemään tai kokemaan. Yhtenä aamuna laivan messin ikkunasta aamiaisella katselin aamuista Tukholmaa ja veti tämmösen kokeneemmankin äijän mielen herkille ja hymyn naamalle et rupeeko tää nyt pikkuhiljaa tästä palailemaan. Edellinen kerta tällä laivalla on itselle vuoden 2020 helmikuussa ja viimeinen reissu ulkomaille bändin kanssa Lontooseen oli syyskuussa 2019, joten aika vähissä on ollu esimerkiks just tää äsken mainittu Tukholman aamuinen kaupunkisilhuetti. Käsittämätömiä aikoja kun normaalioloissa sitä saa rampata lentomakoneella vähän väliä jossain päin palloa ja laivallakin normioloissa melkein kuukausittain ellei jopa useammin. Mutta tosiaan töistähän mä lähdin puhumaan niin pakostakin oli tossa viikonloppuna aavistuksen ristiriitaiset tunteet kun pitkästä aikaa näki ihmisiä tanssilattialla ja jengi selvästi viihtyi, nautti livemusasta ja otti siinä sivussa drinkkiä, mutta kellään ei näkyny maskeja. Eli samalla kun oli äärimmäisen iloinen näkemästään niin pikkusen pelottaa et loppuuko tää nyt taas niinkuin viime vuonna. 
Päivällä yökerhossa sit taas näkyi jengillä niitä maskeja bingossa ja lastenohjelmissa et en sitten tiedä. Bingosta puheenollen mulla oli joka päivälle eri teema musiikeissa, ekana päivänä alotettiin klassikoilla eli ysäriteeman mukaisesti Deee-Liten Groove Is In The Heart ja heti perään Technotroniccia, sit muita teemoja eri päiville oli Kake Randelin, Disco, Proge, Boogie, Reggae ja Funk. Funkkibingo toimii aina ja Progebingo ei lähteny sit taas yhtään eli se ei menny jatkoon, muut teemat taas toimi oikein mainiosti.
Ton viikon työpassin aikana henkilökuntaa sekä matkustajia oli päivä päivältä enemmän eli eiköhän tää tästä pikkuhiljaa palaile, toivotaan vaan ettei tää viimeisen viikon potkupalloretkeily laita koko hommaa taas peruutusvaihteelle.
Nyt tätä kirjoittaessa istun junassa työpassin jälkeen matkalla kotiin ja nautin ansaittua olutta. Huomenna pääsee tälle vuoteen ekaa kertaa mökille ja perjantaina pistokeikka Himoksella orkanbändin kanssa. Mökiltä ei oo Himokselle kun se 90 kilsaa ni laskeskelin et vedon jälkeen pitäis iltakymppiin mennessä olla takas mökillä.

Palaillaan
Viltsu


Ei kommentteja: