torstaina, heinäkuuta 22, 2021

Taidetta

Parin viime viikon sisään oon kerinny käydä katsomassa parikin näyttelyä eli
Helsinki Biennaali Vallisaaressa ja Banksyn näyttely Mäntässä Gösta Serlachius museossa. Voin varauksetta suositella molempia. 
Molemmissa aion käydä myös uudestaan. Banksyn kävin katsomassa yksin moottoripyöräretkellä, joten vaimo pitää ehdottomasti käyttää siellä esimerkiksi mökkireissun yhteydessä ja Helsinki Biennaalesta jäi ekalla kerralla niin monta teosta näkemättä, että vähän jopa hävettää.
Tuolla Vallisaaressa käydessä oli niin paljon ihmisiä ettei joka paikkaan jaksanut millään jonottaa siinä helteessä, joten kierrettiin vaan ne paikat, mihin ei tarvinnu kummemmin jonottaa. Kunhan kelit vähän viilenee ja porukka palailee töihin ni on varmaan paljon rauhallisempaa käydä uudestaan. Tossa alla on videopätkä yhdestä Biennaalin teoksista, periaatteessa yksistään ton takia kannattaa jo mennä uudestaan. Tuo kyseinen teos on menny monelta tutulta ohi kun on vähän sivussa.
Tämä löytyy siis Vallisaaren ja Kuninkaansaaren väliseltä kannakselta.
Ateneumin Repin-näyttely pitää kans keritä ehdottomasti näkemään vielä ennen kun se loppuu.

Keikoista puheen ollen, rupee se rutiinikin festarihommiin pikkuhiljaa löytymään. Hyvä niin sillä nyt rupes niitä oikeitakin töitä löytymään ihan kalenteriin asti, tälle viikkoa 5 päivää, jotka sisältää 5 keikkaa ja yhdet treenit. 
Päivyri rupee muistuttamaan normaalia. Toivotaan että tilanne pysyy tämmöisenä eikä nyt ruvettais taas rajoittamaan, rokotukset on kuitenkin hyvässä vauhdissa ja koronan takia sairaalahoidossakaan ei ymmärtääkseni HUS:n alueella oo juurikaan muita kuin jostain syystä rokotuksen väliin jättäneitä kulkutautimyönteisiä.

Mutta pidemmittä puheitta nyt on kesä ja kelit hellii, muistakaa turvavälit ja kunnioittakaa toisianne ja toistenne tilaa, ajelkaa moottoripyörillä, veneilkää, käykää mökillä, viihtykää festivaaleilla ja menkää katsomaan taidetta.
MUTTA älkää missään nimessä perseilkö
#punkstoo #metaltoo

Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: