torstaina, syyskuuta 11, 2008

Kestävää kehitystä.

Se sunnuntaikin meni leppoisasti ja oltiin Karin kanssa varaston pihalla jo yhden maissa yöllä. Keikka loppu vähän ysin jäljestä, joten ei ollenkaan hassummin.
Maanantaina olikin sit vuorossa Live Nationin terassikauden päättäjäiset ja sen tietää kuin kävi, karmee rapula tiistaina. Ei siis jaksanu lähtee kattoon REMiä vesisateeseen vaik liputkin ois ollu, tai siis tossa jääkaapin ovessa ne on vieläkin. Alunperin oli kyllä vakaa aikomus mennä sinne, mutta levontarve vei voiton miehestä. Välillä näin.
Muuten viikko onkin menny ihan perushommissa, firmakisan rakennusta, taidenäyttelyn avajais shown äänentoiston rakennusta jne. jne.

Miutta sitten päästäänkin kätevästi tuohon otsikon aiheeseen eli kestävään kehitykseen. Mulla laukes DVD-soitin joku aika takaperin ja melko pitkän aikaa se makoili tyhjänpanttina tossa telkkaritasolla kunnes päätin eräänä päivänä viime viikolla avata sen ja kokeilla sulakkeen vaihtoa. Paska käräytti nallin uudestaan, siis itsestään ei seinästä. Tutkailin vahingot savun hälvettyä ja tulin siihen lopputulokseen että virtalähde on paskana ja ennakkokäsityksistä poiketen se virtalähde oli siellä kuoren sisällä ihan omalla piirikortillaan eli ei muuta puhelin kauniiseen käteen ja soittamaan Sonyn huoltoon. Belgiasta varastosta löyty uus virtalähde ihan hyllytavarana ja tänään se oli noudettavissa Varistosta Sony huollosta. Osa kustans kaikki 39 euroa sisältäen alvit. Kotosalla ei tarvinnu kun kolvata vanhasta sisääntulevan sähkön liitos auki ja uudestaan kiinni tähän tuoreeseen. Konehan lähti pelittämään ilman ongelmia. Halvempi toi noin oli kun uuden osto varsinkin kun kyseessä on aika hyvä peli, kuvaa ja ääntä tulee ulos useammallakin eri formaatilla, valkkaa vaan laadukkaimman vastaanottopään liitäntöjä vakoilemalla.

Hyvä näin.
Ja huomenna sen avajais shown purkua ja Finlandia-talon lauantaisen konsertin rakennusta.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: