keskiviikkona, joulukuuta 17, 2008

Viimesiä viedään.

Lutakon jälkeen olikin sit viime torjantaina vuorossa jonkun opiskelijayhdistyksen pikkujoulut Turun Gigglin Marlinissa. Uus tuttavuus keikkapaikkana mulle ja vieläpä sedula kaiken lisäks. Ravintolapäällikkö veti helvetin hyvin, kaikki oli just niinkun piti ja sitä apukantoa oli se sovittu neljä molempiin suuntiin vaikka itse apukantajat yrittikin jossain välissä feidata hommasta. Eli sitä neljää ei lähtöjään ollu ja seuraavana päivänä niitä ei ois huvittanu ketään tulla. Ravintolapäällikkö otti kuitenkin homman hoitaakseen ja hahmot hoisivat homman. Oisko siinä käyty kavereiden kanssa pieni keskustelu, mene ja tiedä. Iso kiitos illan emännälle.
Siinä naapurissa Klubilla oli vielä samana iltana Raskasta Joulua ryhmä, mitä niidenkin vetoa kerkisin puolisen tuntia vilaseen ennen omaa showta. Juhlat olivat siis jälleen kerran tosi kun kaupungissa oli yhtäkkiä lähemmäs kakskymmentä popparia vierailulla ja siihen vielä roudarit päälle. No meillä oli omaksi onneksi seuraavana päivänä myöhäinen lähtö toisin kun kolleegoilla. Meillä siis oli illalla edessä Porvoo ja siellä Load-In klo: 18, kollegoilla taas Jyväskylä ja Load-In klo: 14. Melkolailla eri aikataululla siis mentiin. No molemmat ryhmittymät selvisivät omilla tahoillaan kuitenkin ymmärtääkseni ihan aikataulussa.

Juu eli kuten todettu meillä siis perjantaina Porvoon Bepop, jälleen uusi tuttavuus mulle keikkapaikkana. Apukantoa oli sisäänpäin mennessä kun pipoa, lähestulkoon jokainen ravintolan työntekijä osallistui hupailuun jollain tasolla eli kamat siirtyivät kuin itsekseen bussista lauteille, hyvä niin. Yöllä kun yritettiin poispäin niin rupes oleen vähän nihkeempää, kukaan ei meinannu tulla. Ja ne pari, jotka sit tuli jupisi koko ajan kuinka perseestä on et he joutuvat siihen hommaan. Hyvin kuitenkin vetivät ja bussin pakkaus otti vähän reilun vartin siitä kun saatiin eka laatikko alas lavalta eli mistään ihan täysin ylivoimaisesta puserruksesta ei kuitenkaan puhuta ;)

Lauantaina vuorossa Virgin Oil ja kiertueen päätöskeikka. Jälleen kerran siis Helsingissä (tais olla kait seitsemäs tällä rundilla) ja jälleen kerran yhtä suuri yllätys se et kuinka vähän ihmisiä kiinnostaa liikennemerkit. Se roudausreitti kun tonne Virginiin ei mikään maailman helpoin ole ja vielä kun siinä n. 30 metrin matkalla, mikä on merkattu lastausalueeksi ja on samalla pysähtymiskieltoaluetta, on vapaata ränniä noin kaks metriä. Ja siis tilanne ei helpottanu juurikaan yöllä. Mulle itselle ainakin neuvottiin autokoulussa aikanaan mitä pysähtymis- ja pysäköintikielto tarkoittaa, samoilla tunneilla kerrottiin myös miltä ne merkit näyttää. No mutta show kuitenkin vedettiin ja saatiin romut vielä uloskin rakennuksesta. Ja hyvä keikkakin oli, pop intoutu vetelemään vajaa kaks tuntia eli reilusti pidempi setti kun mitä ollaan koko syksynä vedetty.

Sunnuntaille vielä rundikaronkka ja siihen yhdistetty kultalevyjuhla niin rupes viikko oleen paketissa. Arvatenkin maanantai meni ihan vaan lepäillessä.
Eilen aamusta varastolle pakkaamaan tän päivästä keikkaa. Käytiin vielä eilen täällä Kultsalla lyömässä kamat pystyyn kun tänään päästiin RSO:n harjoitusten takia vasta puol kolme jatkamaan. Eli eilen lyötiin periaatteessa kaikki muu kondikseen paitsi monitorikaapelointi.
Tänään jatkettiin ja nyt odotellaan et orkka alottais.

Huomenna pikkujoulut ja seuraava keikka vasta joulun jälkeen.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: