maanantaina, joulukuuta 08, 2008

Vuoden viimeisiä kokoontumisajoja

Ilveksessä oltiin aika tarkalleen kello 12 ja vähän reilu tunti meni kun laitettiin monitorilandia pystyyn ja vaihdettiin kuulumiset paikallisten kollegojen kanssa. Oltiin siis Pakkiksella puol kaks eli puol tuntia etuajassa. Pakkiksellahan meillä oli vaan oma backline, omat tiskit, mikit ja lamput oli aivan muualla. Pitkästä aikaa lentolähtö vierailla kamoilla, sehän vaan passas, oli siis mukavaa. Keikan jälkeen kellotin et 14 minuuttia siitä kun bändi käveli lavalta pois meillä meni bussin perä kiinni. Oltiin siis takaisin Ilveksessä puolisen tuntia arvioitua aiemmin. Hertzeneillä oli vielä setti kesken kun ammuttiin romujen kanssa sisällä. Vaihto kun alko niin menikö meillä kolme varttia kun oltiin valmiita ja keikan jälkeen kolme varttia kun bussi oli pakattu. Koko päivä meni siis todella kivuttomasti. Näytti paperilla paljon pahemmalta. Ja mikä parasta, talo täynnä tuttuja kun kuus tai viis bändiä oli samassa rakennuksessa vetelemässä, vuoden viimeisimpiä kokoontumisajoja siis ja sen huomas. Enää ei olis kun Helldone jäljellä moisissa merkeissä.

Lauantaina startattiin vähän ennen puolta päivää kohti Yyteriä. Ja tuo Yyterin vetohan siis oli tää yllärikeikka kun Mamba oli joutunu peruuttamaan sairastapauksen vuoksi. Aika pelonsekaisin tuntein lähettiin kokeileen et kuin on info kulkenu yleisölle asti ja minkälainen on vastaanotto. Koko ryhmähän meistä siis oli ekaa kertaa tuolla. Hyvin se yleisö kuitenkin otti vastaan eli hyvillä mielin selvittiin illasta. Jotain pikkujouluillallista oli vielä siellä alkuillasta eli meidän piti olla viiteen mennessä valmiita. Kerkis rauhassa syömään, saunomaan, uimaan ja vielä parin tunnin unetkin kerkisin ottaa ennen keikkaa. Mahtavuutta siis. Tosin huoneiden väliset seinät oli varmaan pahvia kun sekin kuulu läpi jos naapurissa kääns kylkeä. Hienot muovirehutkin oli muuten joku raketti-insinööri valkannu takahuoneen koristeiks.

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen autonpakkaushommiin ja startti kotia kohti yhdeltätoista. Kaffepaussilla Forssan Autoskeidassa voitin vielä pokerikoneesta 35 euroa. Himassa olin neljän maissa ja duunasin iltapuhteiks kanapastan. Aika onnistunu tuli ihan ilman mitään reseptejä. En muutenkaan yleensä tekee ikinä ruokaa silleen et tuijottasin jotain lappuja vaan vetelen fiiliksellä ja sit kun osuu oikeen hyvin niin yrittää seuraavalla kerralla tehä samalla lailla ;)

Tänään pitkin nousta jo viiden aikaan ylös et kerkis hakeen varastolta scanian ja suhata sillä seiskaks Kaapelille. Nyt siis Kaapelilla kun iltamissa vetelis Bullet For My Valentine, Lacuna Coil ja Bleeding Through. PA ja monitorikaiuttimet tuotiin, kaikki muuhan noilla äänikamaa onkin ittellään. Jälleen kerran tuli Amerikan sepältä kiitoksia kulmista, ei oo vielä kukaan haukkunu kun on noita M2:sia vieny näytille. Perkeleen hyvä purkkihan se on. Mutta ei kai tässä taaskaan kummempaa enää.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: