lauantaina, tammikuuta 24, 2009

Seuraavana Alahärmä

Alkuviikko menikin ihan vapaapäivien muodossa vaikkakin etäisesti töiden merkeissä. Sain nyt käsiini loputkin puuttuvat romut tosta goottien mikki/IEM-järjestelmästä ja kävin moiset tilut ruuvaamassa räkkeihin ja samalla testasin et kaikki toimii. Hirviä homma muuten ruuvailla noita Shuren seiskasatasia toisiinsa kiinni kun joka ruuvi on omassa pienen pienessä muovipussissa ja itse koneessahan ei tehtaan jäljiltä oo kiinni yhtään mitään, millä sen sais räkkiin kiinni. Sain siis kuitenkin aikani puuhailtua kaik paikoilleen ja tulilleen. Hyvin pelitti vehkeet. Siitä Karin varastolta vielä hakemaan ne vikat puutteet ja treenikämpälle pakkaamaan monitorisäläaskiin noin kolme kertaa enemmän tavaraa kun siellä on aiemmin ollu ;) Niin ja vielä puuttuu antenniletkut ja IEM-syöttöviuhkat, niillekkin pitäis joku aski löytää missä matkustavat.
Kyllä ne perkele kuitenkin kaikki mahtu (luotan itteeni et löydän niille letkuillekkin viel jonkun kolon) kun heitti ylimäärästä silsaa veke ;) Se on uskomatonta kuinka paljon kaikkee mystistä romua noilla retkillä tarttuu matkaan. Soundatallakin kerkisin käydä keskiviikkona kahvittelemassa ja vaihtamassa kuulumiset.

Torstaina oli sit vuorossa reissu Turkuun. Fostersin promorundin alotus. Eli AC/DC coverorkka ja joka ilta arvotaan kahden hengen matka Pariisiin ens kesänä kattoon kyseistä orkkaa, siis sitä orkkista. Bändissä tuttuja ja ihan perus rokki-iltamat eli ei yritysjuhlaa. Bändi veteli hyvin ja olin itseenikin tyytyväinen. No okei tulihan se aika lujaa, mut ei kukaan valittanu, kaikki viihty eikä ketään vituttanu. Vielä kun siitä on jo useempi kuukaus kun viimeks käyny salin puolella miksaamassa niin mukavaa vaihteluahan tuo oli taas pitkästä aikaa. Eli viime kesänä kun Olavia tein yhden keikan niin sit taas sitä ennen kait puoltoista vuotta edellisestä kerrasta. Näin se aika kulkee kun on mukavaa. Nastaa vaihtelua välillä.
Kiitokset vielä kertaalleen Juusolle, siellä Klubilla oli kaik valmiina kun saavuttiin, joten se checkikin saatiin melko pikaseen pois jaloista. Seuraava moinen veto olis 4.2. Kotkan Amarillossa.

Eilen aamusta Oulunkylään Kaustisen kanssa puuhailemaan tämän päivänen muotinäytös setti tulille. Nyt tossa parin tunnin päästä pitäis lähtee sinne, ysiltä ohi ja purku perään. Sit saakin puolilta öin istahtaa bussiin suuntana Alahärmä. Siellä olis tarkoitus alottaa laatikkoleikit sunnuntaina aamuseiskalta, vetokin on jo neljältä sunnuntai kun on. Yötä myöden vielä sieltä takasin Helsinkiin.
Alahärmän pisto.
Jos kaikki menee hyvin niin päästään kait jo kasin aikoihin starttaamaan kohti kotia illalla eli kahden maissa yöllä jos olis kaupungissa. Voi olla aika toiveajattelua ;) Toisaalta meil on ykkösnyrkki Vesku ratissa, on vähän saatanan kova jätkä eli voi onnistuakkin.
Maanantaina saa nukkua.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: