torstaina, tammikuuta 15, 2009

Taskulaskin tutuks

Tänään sit tosiaan oli ton idolirundin treenit Nosturilla ja leppoisasti tuo päivä sen Digicon kanssa meni, ei Jannellakaan mitään ongelmia ollu. Manuaali piti avata tasan kerran koko päivän aikana ja sekin heti alkuun aamulla kun ruvettiin naittamaan niitä tiskejä keskenään samoille etuasteille. Ei ois ilman puhelinta ja manuaalia taittunu se homma kun ei oo aiemmin tarvinnu moista tehdä. No nyt sekin on hallussa. Samalla se BNC tarvekin puolittu kun tehtiin monitoritiskistä Master-pöytä niin ei tarvii vetää etupään BNC kun yhteen suuntaan räkiltä keulille. Toinen on sparena ;)
Niin nyt kun ens viikon jälkeen noita tiskejäkin talosta se kaks löytyy niin noiden kanssa joutuu vastekin tekemisiin. Ei haittaa.

Huomenna jäähalliin ihmetteleen kuin showtilanteessa taittuu. Joutuu varmaan lennosta niitä snapshottejakin tekeen vähän enämpi kun nuo kaks mille tänään tuli tarvetta. Aika lepposasti meni meinaan koko päivä. Ei siinä kauheesti joutunu sen alkuhässäkän jälkeen säntäileen. No huomenna kenraalissa näkee sit kuin toi paletti oikeesti kulkee. Tuskin se kuitenkaan vaikeutuu ;)

Samalla on muuten itselle vuoden ekat keikat nämä.

Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: