sunnuntaina, maaliskuuta 29, 2009

Kaikenlaista harmia

Aamulla päästiin Alavudelta poispäin vähän puolen kympin jäljestä ja tarkoituksena oli siis ajaa ensin Seinäjoelle ja siellä hoitaa itseni ja Mika poislukien koko ryhmä junaan ja kohti Helsinkiä, siitä minä ja Auvinen jatkettin kohti pohjoista ja huomista vapaapäivää Levillä. Kemiin asti matka meni helvetin joutuisasti. Helppohan se on mennä kun autossa ei oo kun kaks niin ei kauheesti tarvii pysähdellä.
Kemin korkeudella siis oltiin kait jo tunti edessä aikataulua. Kaikki on siis ihquu ja fantsuu tähän asti, kunnes n. 50 kilsaa ennen Rovaniemeä yks takapyöristä haluaa lähtä omille te
illeen. Oisko ollu vieruskaverin kanssa kränää reitistä, mene ja tiedä. Auvinen oli siinä vaiheessa ratissa ja oli kuulemma auto vatkannu hetken ja sit näkykin jo peilistä kun yks pyörä on vierellä. Sinne se heilahti pusikkoon.
Vielä kun oli kyse kuskinpuolen renkaasta niin aikamoinen ihme ettei se osunu vastaantulijoihin tai kehenkään siellä kävelytiellä, minkä yli siis rengas halus mennä. Jonkun liikennemerkin ja postilaatikonkin se onnistu sivuuttamaan ennen kun fysiikan lait pakotti kaverin pysähtymään.
Kuus pulttiakin kymmenestä löyty vielä. Tähän kun vielä lisätään sen yhden renkaan paikalleen jäänti niin sitä lottokuponkia on kai ihan turha ruveta tarkistaan.

Sit tilailtiinkin jo jeesiä ympäri pohjoissuomea ja kaveri tuli tunnin odottelun jälkeen niittaamaan renkaan kiinni niillä kuudella jäljellejääneellä pultilla. Tän jälkeen ajeltiinkin hissukseen Rolloon mistä saatiin Wetteriltä puuttuvat mutterit. Nyt matka jatkuukin jo Leviä kohti.

Ei se siitä eikä tämäkään tästä.

Juu ja sit kuvasarjaa kuin homma eteni noin niinkun suurinpiirtein.


Tässä puuttuu vielä se yks kaveri. Rengas siis. Tuli tommonen tilapäislowrideri Wiimalaisesta.


Tässä taas saatiin jo seppä paikalle tunkin ja työkalujen kanssa ja karkuria naitetaan takasin kaverinsa kanssa. Tästä matka jatkukin hissuksiin kohti Rovaniemeä ja puuttuvia muttereita.


Ja tässä ollaan päästy Rolloon ja saatu renkaaseen puuttuvat mutterit, Auvinen kokeilee momenttia koska oli elopainoltaan lähimpänä suositeltua meistä kolmesta paikallaolijasta.


Moro
Viltsu

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Ja taaskaan ei kukaan kuollu!
*hakkaa raivoisasti puuta*

Viltsu kirjoitti...

Ammattina raskas