maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

Paluu kotimaan kamaralle

Niinhän se lentokone toi meikäläisen kotimaahan takaisin tiistaina puolilta öin ja omassa sängyssäkin olin jo kait yhteen mennessä. Keskiviikko piti olla vapaapäivä, mutta jotenkin kummassa oli sana kiiriny allekirjoittaneen kotiutumisesta, jotta puhelimessahan se päivä aika pitkälti meni. Heräsin puolen kahden aikoihin päivällä ja kolmeen mennessä olin kerinny oleen puhelimessa jo tunnin. Että semmonen vapaapäivä ;)

Torstaina alkokin sit Maijan kevätkeikat, onneks kuiteskin tuo eka oli vielä Helsingissä eli sai yhden yön lisää omassa sängyssä ennen muita maakuntia. On the Rocks oli tuo eka ja jostain syystä samalle illalle oli buukattu myös Indica eli tetris alkakoon. Paven kanssa pystytettiin omat monitorilandiat lavan vastakkaisille puolille ja lavalle tempastiin kahdet rummut, ainoo mitä jaettiin oli bassokamat, jotka löysivät tiensä rumpusettien väliin. Yllättävän kivuttomasti saatiin kaik mahtumaan ja poiskin päästiin ihan ihmisten aikoihin. Eli kamat oli nipussa ja Haapalan poika ulkona jo ennen kun Indica lopetti.

Perjantaina oli vuorossa Turun Kooma eli entinen Galaksi. Vajaa vuos sitten tuolla viimeks olleena yllätyin jälleen kerran kun olivat remontoineet ja iloiseksi yllätykseksi suunta on joka remontin yhteydessä ollu parempaan päin ;) Noihan on viime vuosina kait vähintään kerran vuoteen tehneet jotain muutoksia. Sen apukannon kun sais vielä ulosroudaukseenkin niin kaikki olis ihquu ja fantsuu. Apukantajat kun sisään tullessa katos kun pieru saharaan sillä samalla sekunnilla kun viimenen laatikko oli sisällä. Eli sitä ulosraudausta ei voitu sopia kun ei ollu ketään sopimassa :(

Lauantaina vuorossa Rytmikorjaamo Seinäjoella ja aamuysin lähtö. Valmista kun piti olla viiteen mennessä, samana iltan oli jonkun bändikisan finaali, joten meidän tuli olla alta pois ennen kisoja. No kerkis rauhassa käydä syömässä ja saunassa ja vielä torkutkin otin ennen illan töitä. Mahtavuutta.
Niin joo ja olihan muuten nasta vetää kun oli lava missä oli tilaa sekä ihmisen että äänen liikkua. Ei tarvinnu tapella fysiikanlakien kanssa vaan pysty keskittymään ihan taiteiluun ja hifistelyyn. Ja iso kiitos Samille ja koko Rytmiksen ryhmälle, tolleen noi hommat pitäis joka paikassa mennä.

Eilen oli vuorossa Tiamat Nosturissa, ihan vieraana tosin. Pitihän sitä nyt hurreja käydä moikkaamassa kun olivat ihan kotikaupunkiin tulleet musisoimaan. Oikein hauska ilta, on se mukava ryhmä.

Ja nyt bussiin ja suuntana lappi. Tuhannen kilsaa olis tän illan ja yön aikana tarkotus edetä jotta olis aamulla Äkäslompolossa.

Palaillaan taas kunhan päästään pohjoiseen.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: