perjantaina, huhtikuuta 17, 2009

Puuutteita

Tostahan oli välistä jääny päivitykset kokonaan Himoksesta ja Ikaalisista.
Himos meni totuttuun tapaan helposti. Auto oli pakattu yöllä puolen kolmen maissa ja Tampereella oltiin hotellissa neljän maissa, seuraavana päivänä Ikaalinen, joten sai nukkua pitkään kun lähtö oli vasta puol viis iltapäivällä.
Mitä tulee siihen Ikaalisiin niin huh huh. Semmoselle röökiaskin kokoselle, varmuuden vuoks kuitenkin puolipallon muotoiselle, lavalle oli tarkotus pystyttää paletti puolessatoista tunnissa. Tän verran siis ravintola anto aikaa buffan ja tanssien väliin meille. Luonnollisestikin samassa mökissä oli myös tanssibändi siinä vieressä. Tottakai.
Monitorilandian ja lavan väliin laitettiin PA kun ei muutenkaan saatu meidän vehkeitä mahtumaan. Sieltä komeroiden takaa kurkin lavalle, jos ois jotain sattunu niin ei ois Haapalan poika välttämättä kauheen vauhdilla singahtanu tarkastaan tilannetta :)
Pois lähtiessä tuli henksu kyseleen et voitasko venata puol tuntia ennen ku ruvetaan roudaan että pääsevät pois parkkihallista ennen ku suljetaan tie. Ei onnistunu, kuinka yhden ihmisen töistä poistuminen voi olla tärkeempää kun kolmen?
No ei siinä luiskalla joutunu kun yks odotteleen ja sekin vaan vartin. Ei mun mielestä mikään mahoton.

Tämmönen oli meininki just ennen keikkaa, melko kuumottavaa.

Mutta sekin on nyt tehty ja taas ollaan yhtä kokemusta rikkaampia.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: