lauantaina, huhtikuuta 04, 2009

Välillä vähän rauhallisemmin

Keskiviikkona tein juu keikan, mut roudaukseen en kauheesti puuttunu. Ainakaan nostoihin ei pystyny oli lihakset vielä sen verta hellänä et ei lähteny. Ja siinä päivällä oli vielä melkeen neljä tuntia vapaata Ylläksellä, mut jäi mäenlaskukin väliin. Sinänsä harmi kun en oo viel ikuna Ylläksellä päässy mäkeen, ei vaan oo aikataulut antanu myöden. Mäenlasku jäi väliin myös seuraavana päivänä Levillä. Ei viel viittiny ja muutenkin tuli otettua aika iisisti ne päivät.

Ylläksellä oli roku keksiny et bussin perää voi käyttää chattipalstana, eikä muuten oo aihekkaan yhtään paskempi.

Eilen päästiin Rukalle ja Skibistroon, missä siis eilen illalla vielä keikka. Tänään on illalla vielä toinen veto, joten päivä oli vapaata. Lähdin mäkeen yhdentoista aikoihin, mut jotenkin ei lähteny vaikka onkin pääasiassa mäet täys tuolihissejä. Kertaalleen kävin laudankin vaihtamassa ja tuli tilalle toinen yhtä huono :( ja sit kun nää Rukan mäet on kuiteskin aika loivia ja lyhkäsiä niin ei jaksanu kauheesti kiinnostaa. Vaikka sai tuolla silti semmosen 6 tuntia melkeen meneen. Sen jälkeen kämpille saunomaan ja Bistroon pikaiselle äänenpaineiden tarkistukselle ja yläkertaan fonduelle. Nyt on kaveri aika täys ja kohta pitäis keikalle lähtee. Huh huh.
No kyllä tääkin ilta vielä puruksi muuttuu ja aamukasilta lähtö kohti Helsinkiä. Sit oiskin torstaihin asti vapaata. Jos vaikka nukkuis välissä :)

Palaillaan taas kun on jotain asiaa.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: