keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2009

Pidempää reissua

Nonniin eli mistäköhän lähtis purkaan, melko hoppu meinaan ollu jokusen päivän jo.

Perjantaina siis kalustotoimitus Olaville ja samalla monitoritontti, Oksu kävi vetelemässä ulospäin. Mikäs siinä oli vedellessä kun lava täys tuttuja ukkoja ja asiallinen kalusto millä suoriutua niin ei ahistanu eikä myöskään kestäny turhan pitkään romujen pystyttäminen eikä purku. Kotona olin siis jo neljän maissa yöllä. Ei paha kun kelaa et keikka oli kuitennii Hämeenlinnassa.

Lauantaina sit puolilta päivin goottien treenikämpälle lähettämään reissuun lähetvä kalusto tavarataksilla kentokentälle ja siitä Anssin varastolle tyhjentään edellisillan kalusto kuorma-auton kyydistä veke. Illan päälle tuli vielä lähettyä Teron luokse grillaamaan ja ihmisten ajoissa sieltäkin kotona kun aamulla piti olla lentokentällä jo kuudelta.

Sunnuntaina siis lento Lontooseen ja luonnollisesti lähdöstä tunnin myöhässä :) No perille kuitennii päästiin ja ihan suhteellisen aikataulussa vielä itse festarialueella, Download-festivaali Doningtonin kilpa-radalla ja kolmoslava oli illan agenda. Steel Panthersin ja Therapyn välissä vedettiin ja samaan aikaan päälavalla roimi Whitesnake. Keikka olis voinu mennä jonniin verran paremminkin kun kahenkymmenen minuutin vaihdolla yritetään ja ihan kaik ei lähteny ekalla. No mutta kaik ollaan hengissä ja ne, jotka sinne telttaan oli tullu meitä kattoon viihtyivät kuitennii.

Maanantaina oli tavallaan vapaapäivä ja hotelli oli vaan muutaman sadan metrin päässä Natural History Museumista ja Victoria&Albert Museumista niin maanantaina oli museopäivä, mahtavaa. Kerrankin kerkis keikkareissulla tekeen jotain järkevää. Illalla seiskan maissa lähettiin lentokentälle ja seuraava matkakohde olikin sit Melbourne, yks välilasku Bangkokissa ja yks koneenvaihto Sydneyssä.
Päästiin tossa pari tuntia sitten Melbourneen ja kadonnu ei oo kun yks keisi ja vaan yks jatkolento missattiin :)
Kaks puol tuntia oli varattu Sydneyssä aikaa hoitaa ittemme Australian immigrationista läpi, ottaa kamat hihnalta ja viedä ne tullin läpi kotimaan lähtöselvitykseen. Ei osunu kun se yks keisi puuttu ja muiltakin samassa koneessa oli jääny tavaraa matkalle niin sen ilmoituksen kun sai tehtyä niin olis ollu aikaa kaikki puol tuntia aikaa enää hoitaa ittemme tullin läpi kotimaan lähtöselvitykseen ja ei muuten oltu ainoita joilla oli sama suunnitelma. Tultiin sit tuntia myöhemmällä koneella perille :)

Nyt ollaan siis Melbournessa hotellissa ja aikaa kerkis hujahtaa 35 tuntia tänne hotelliin saapumisen ja Lontoossa hotellista uloskirjautumisen välissä. Leppoisasti meni kuitennii lennot.
Kohta pitäis lähteä kaupungille pyörimään kun eka keikka on vasta huomenna eli vapaapäivä varattu turisteiluun.

Jatketaan taas kun on kerrottavaa
V

Ei kommentteja: