maanantaina, kesäkuuta 01, 2009

Superralli

HDCF:n Superrallissa siis tuli kävästyä viime viikonloppuna. Komeesti kesti mopo perille ja vielä takaskin :) Ainoo huoltohomma mikä piti tehä oli kun tempasin menomatkalla vähän reippaammin motarilla Tampereelle päin ja kytkinkahvan kiinnitysruuvit rupes löystyyn. No ei muuta kun vehje parkkiin ja ruuveja kiristämään. Siinä ne reissun miinuspuolet olikin. Mennessä piti tehä vielä mutka Ilmajoen kautta ja käydä Veskun luona kahveella. Vesku otti kans kotootaan oman pyöränsä alle ja sit suunnattiinkin Seinäjoelle. Viis tuntia taukoineen mulla otti Seinäjoelle ajo.
Alueelle mennessä siinä vaiheessa kun ite ajoin sisään niin oli 9000 vierasta alueella ja kymppitonni meni kait seuraavana yönä rikki. Mukavat ja rauhalliset juhlat kaiken kaikkiaan.
Kotia kohti läksin sunnuntaina kahden maissa ajelemaan ja paluumatka taittuikin vähän reilussa neljässä tunnissa. Nyt kun ei tarvinnu pysähdellä soittelemaan kellekkään ja eikä tarvinnu ajo-ohjeitakaan tiedustella. Sunnuntaina piti kotia palata jo senkin takia kun Kallella ja Pasilla oli yhteiset synttärikemut illalla. Kallella tuli täyteen 30 ja Pasilla 27. Rastilan leirintäalueelta olivat vuokranneet saunan. Hyvät juhlat oli nekin.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: