torstaina, lokakuuta 08, 2009

Erikoishommaa ja tunnelmasta toiseen

Ingolstadtissa se raituri toimi mitä kuuntelin sillon edellistä kirjoitusta tehdessä. Mutta seuraavana päivänä se kyykkäs jo heti checkissä vaikka tein kaikki maailman temput sille. Luovutin välittömästi ja Bolognassa vedettiin mun läppärillä, saatiin sitten Kings of Modestylta (suomalaiselta lämppäriltä) niiden spareFostex käyttöön ja sillä vedettiinkin ja Zagrebin keikka ilman ongelmia. Zagrebissa pääs siis jo miksaamaan kun ei tarvinnu tuijottaa koko keikkaa sitä saatanan raituria. Yöllä vedon jälkeen alko iloinen n. 30:n tunnin siirtymä kohti Istanbulia. Matkalle osu useampikin rajanylitys kun ajettiin Serbian ja Bulgarian läpi.
Perille saavuttiin jossain viiden paikkeilla aamulla ja nyt ihmetellään hotellin aulassa Turkin pojan näkemystä. Käytiin siis aamulla pyörähtämässä keikkapaikalla ja huomattiin ettei sana venue oikeen kuvaa paikkaa millään lailla. Lava on suurin piirtein saman kokonen kun meidän rumpuraiseri ja apukäsiä ei kuulemma olis ollu ollenkaan, katteltiin porrasroudausta ja niitä aputassuja tarttis olla n. 40 että saatais jopa tuo meidän karsittu romuläjä mestoille ilman suurempaa vitutusta. Monitorilandia tulee tällä kertaa lavan eteen kuin myös Tanelin kitarapaja. Mike, rumpali sano vetävänsä lavalta löytyneellä Pearlin pikkusetillä. Erikoisilta tiedossa. Niin ja kellohan on nyt yks päivällä paikallista aikaa ja vielä ei olla edes alotettu vaikka Load-In aika oli jo 10.30. Paikallisilla ei tunnu olevan kauhe hoppu :)
Kaikenlaista harmia.

Laittelen lisäinfoa jossain vaiheessa kun ollaan suoriuduttu Istanbulista. Kuvia tulee kans jossain vaiheessa kun saan tyhjennettyä ton kameran.

Kuulumisiin
Viltsu

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Niin mikä fostex se on oikein.
Aikoinaan tuli jollain mustanaamasella vedeltyä sen ziljoona keikkaa, ilman mitään ongelmia koskaan.

Viltsu kirjoitti...

Tää mikä nyt on ajossa on semmonen musta 16-raitanen D1624Mk2 ja gooteilla käytetään 24-raitasta jotaon DL-alkuista laitetta. Kummankaan kanssa ei oo mitn ongelmia.