sunnuntaina, lokakuuta 11, 2009

Takaisin sivistyksen pariin

Tsiisus etten paremmin sanois sitä Istanbulin sekoilua. Mielenkiintoinen on toinen sana kuvaamaan sitä. Olivat laittaneet meidät esiintymään johonkin rokkibaarin nurkkaan eli aivan liian pieneen paikkaan. Mun monitorilandia ja Tanelin backlinekiska oli molemmat lavan ja PA:n edessä kun ei muualle mahtunu ja natiivit ei näyttäny ottavan mitään toiveita, pyyntöjä tai käskyjä tosissaan. Joka ikistä asiaa sai odotella tuntitolkulla ja joitain asioita ei vaan silti ikinä hoidettu. Sitten kun kyseltiin syytä niin promoottori vaan levittelee käsiä ja sanoo "Impossible". No mutta nyt on kaikki jo paremmin kun on päästy pois sieltä ja Kreikassa keritty tekeen jo yks keikka.


Tässä Istanbulin tyylinäyte sisäänroudauksesta.


Ja tässä sama operaatio toiseen suuntaan.

Niin ja tosiaan se meidän 1000:n kilometrin siirtyminen Istanbulista Ateenaan otti rajamuodollisuuksineen melkein vuorokauden, se siitä Ateenan vapaapäivästä. Turkin rajalla piti kaikkien herätä ja tulla näyttämään passit ja sit odoteltiin pari tuntia tullialueella rajan aukeemista ja Kreikan rajalla sai taas kaikki herätä näyttämään passit. Kätevää.

Ateenaan päästiin jossain viiden maissa aamuyöllä ja eikun kirjautumaan hotelliin, mun huoneessa oli jo joku asukas, jotan respaan takasin kyseleen uutta huonetta. Antoi mulle sviitin, ei ahistanu vaihtoakuppa :)
Ateenassa oli muutenkin oikeen leppoisa ja hyvä meininki, ei ahistanu. Tänään päästiin bussiongelmien takia vähän myöhässä Thessalonikiin. Joku öljyhätä siinä oli eli auto valutti. No nyt on kuitenkin jo checki tehty ja keikkaa odotellessa.

Loppuun vielä ryhmäkuva noista kolmesta bussista.

Edessä meidän auto, äärioikeella Furnazen bussi ja sen vieressä Kings Of Modestyn vankkuri.


Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: