tiistaina, marraskuuta 10, 2009

Suomi syksyllä

Niin ja alkutalvesta. Loppuvuos meneekin meinaan ihan puhtaasti kotimaan kamaralla. Viime viikko ja koko ajan käynnissä oleva vietetään klubiympyröissä Stratovariuksen matkassa, mukava ryhmä kaiken kaikkiaan.
Viime viikolla kävästiin Sappeessa ja Tampereen Pakkahuoneella, Kiertuetekniikka toi kaluston sinne Sappeeseen ja mikäs siinä oli rapsutellessa kun oli ammattivehkeet millä vetää. Pakkis mentiinkin sit sillä kalustolla mikäs siellä oli paikanpäällä. Yllätin itse itseni diggailemasta jonniin verran niitä Martinin nelisatasia :) Kyllä niillä rokkia vetää, helpostikin. Molemmat keikat meni leppoisissa tunnelmissa ja tällä viikolla käydään Tavastialla, Kårenissa, Hämeenlinnan Sirkuksessa ja Lahden Finlandia-klubilla. Niistä tarkemmin seuraavassa kuvassa.

Sunnuntaina kävästiin porukalla Lahdessa rentoilemassa kun Skyttä oli järkänny juhlat, mukavaa oli. Kiitos kaikille asianosaisille.

Ens viikolla alkais goottien suomen keikat, neljään viikkoon olis tarkotus kiertää tämä maa. Lapissa ei oo tosin kun yks veto, mielellään siellä olis enemmänkin tehny. Olis päässy mäkeen nääs. Mutta minkäs teet :)

Nyt lähen hakeen kopteriin loput varaosat postista ja sit ruvetaan lentämään.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: