lauantaina, marraskuuta 28, 2009

Tontilta toiselle

Viikko tähän asti on menny melkoisen leppoisissa tunnelmissa, tiistaina makoiltiin kotona tekemättä mitään ja keskiviikkona ei ollu muuta pakollista kun hammaslääkäri ja talvirenkaiden vaihto. On se kummaa hommaa kun pitää kalenteristä kattoo, koska ei voi enää kesäkumeilla ajella. Ainakaan täällä etelässä ei vielä mitenkään kauheen liukasta oo kun lämpötila on yölläkin selkeesti plussan puolella. No mutta säädökset on säädöksiä ja niiden mukaan mennään, ainakin tässä asiassa. Ja taas takaisin aiheeseen, keskiviikkona tuli suoritettua myös heikkovirta-asennushommia. Oli ameriikan kolleega tuhonnu mun muuntajat rumpalin kuulokevahvaimeen, joten piti suorittaa huoltohommia. Sen verta stydi paketti tuli tällä kertaa et jos sen haluaa rikkoa niin siihen tarvitaan ainakin kaks amerikkalaista ääniteknikkoa ja niilläkin pitää molemmilla olla työkalut :)

Pari keikkaain on tullu tällä viikolla huitastua, rokkihommia ja sit niitä rokkihommia kevyemmissä
merkeissä. Orkka kuitennii pysy samana. Torstaina tempastiin siis akustinen setti Apollossa, missä oli siis sinä iltana joku radiogaala. Perushommaa, helvetisti toimittajia, radioihmisiä ja levy-yhtiöhahmoja repimässä märkää ja kehumassa toisiaan. Palkintojakin jakoivat toisilleen. Me käytiin siellä esittäytymässä akustisesti kolmen biisin verran. Hyvin meni, pojat soitti hyvin ja mä onnistuin mielestäni toistamaan asian oikeen mallikkaasti, vaikka se ysi ei oikeen ollukkaan hallussa. Soundcheckissä piti koko ajan kysellä Kurviselta et mitäköhän mä olin tekemässä. Tein siis keulan sekä monitorit keulasta siellä. Eipä tommosiin hommiin kande kauheen isoa crewta rahdatakkaan. Noita akkarivetoja olis vielä pariin viikkoon kolme lisää.
Eilen kävästiin Salossa Rockin´Hood nimisessä juottolassa häpeemässä, tai no sitä kauheesti hävetä tarvii, orkka oli liekeissä ja kehuja tuli suunnasta jos toisestakin. Haastava se kuitennii oli :)
Nyt istutaan bussissa matkalla kohti Tamperetta ja Pakkahuonetta, ysiltä sois jo. Mahtavuutta. Jatkan raporttia kunhan on ensin tässä vähän puuhailtu.

Moro
Viltsu

1 kommentti:

ja se Soi ja se Soi... kirjoitti...

hakki-hamsteri yrittää olla nainen; sehän tekee selvästi kaha asiaa kerralla! ajaa ja puhuu!!