perjantaina, tammikuuta 29, 2010

Italy

Wienistä päästiin hengissä pois ja Roomaan saavuttiin neljän maissa iltapäivällä. Pikasuihkun jälkeen kylille katteleen näkyjä, kiinni niistä oli suurin osa, mut on se Colosseum silti aika vakuuttava vaikkei sisälle päässykkään.

Lähettiin siis hotellilta käveleen kohti Colosseumia. Matkalla nähtiin muunmuassa Roomaan alkuperäinen portti/tullitsydeemi jostain reilun parin tuhannen vuoden takaa. Colosseumin jälkeen nähtiin patsas, suihkulähde ja piazza poikineen. Kaiken näköisiä näkyjä kylä pullollaan joka makuun, varauksetta voin suositella matkakohteeks ihan kenelle vaan.
Keikkapäivän aamuna päätettiin vielä herätä ajoissa, että keritään näkeen Vatikaani ennen töihin lähtöä, eikä muuten vituttanu sekuntiakaan se herätys kun näki senkin pyydyksen. Mahtavuutta kerta kaikkiaan.

Mitä tulee itse siihen Rooman keikkaan niin mukavastihan sekin meni vaikka vähän ahdas lava olikin, olivat kuitenkin vuokranneet mulle monitoritiskin, mikä siis ei kuulunut klubin vakiovarustukseen. Vedon jälkeen bussi starttas neljän maissa yöllä kohti Bolognaa.

Bolognassa vedettiin jossain kylän laitamilla Sottotetto nimisessä klubissa, siellä tuli vastaan semmonen bulsa mitä en oo ikinä edes nähny tai kuullu edes merkistä. Tilannetta ei auttanu ollenkaan se paikallinen monitori/stagemanagerlikka. Kertaalleen piti jo korottaa ääntä kun mikään ei menny jakeluun edes toisella kertomalla, joka ikinen asia piti vähintään neljä kertaa selvittää. No mutta onni onnettomuudessa eli sekin loppui ajallaan ja pois päästiin :)

Bolognan jälkeen Roncade nimisessä kylässä veto ja siellähän oli asiat mallillaan, jos jotain negatiivista hakemalla hakee niin noi M-sarjalaiset analogiYamahat ei oo mun lemppareita ja suihkussa olis saanu olla enemmän painetta.

Mutta ei kai tässä taaskaan kummempaa, nokka kohti Prattelnia ja sen jälkeistä sunnuntaista Munchenin välipäivää.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: