lauantaina, tammikuuta 02, 2010

Uutta vuotta jälleen kerran.

Punakuonorockin jälkeen mulla oli yks vapaa ja sit ohjelmassa olikin kolme päivää Helldonen merkeissä Semifinalissa, öögien akkarivetoja siis kolmena perättäisenä päivänä. Ja vieläpä keulapesti, no tein mä monitoritkin :)

Ekaa päivää lukuunottamatta päivät oli melko lyhkäsi. Tai se ekakaan nyt mikään mahoton ollu, kun siihen väliin tuli melkeen viis tuntia vapaata. Ekana päivänä oli rakennuksen lisäksi myös äänenpaineharjoitukset eli soundcheck, missä siis meni huomattavastia luultua vähemmän aikaa. Muina päivinä mitään virallista checkiä ei tehty ollenkaan, olin yleensä joskus iltapäivästä/alkuillasta kaupungilla ja kunhan vaan kävi Semissä pyörähtämässä ennen kasia, millon ovet aukes niin kaik oli kunnossa. Nauhottelin myös noi vedot moniraidalle. Mulla oli Karilta DM1000 tuolla ja siinä oli ADAT-kortti kiinni niin sain kaikki 16 ränniä kerralla valokuitua pitkin raiturille. Niin ja tossa 16:ssa oli jo yleisösiepotkin mukana.

Hauskoja keikkoja nuo oli. Vähän eri tyyppistä kun normaalisti niin pysyy mieli virkeänä.

Aattona ei sit ollutkaan mitään duunivelvoitteita, joten kerkis vähän kavereitakin nähdä. Seuraava työkomennus tän jälkeen alkais vasta 13. tammikuuta, mut sit ollaankin neljä viikkoa veke. Jonkunverran tässä nyt kuitenkin on säätöä ennen sitä, merkkailua ja pienimuotoista huoltohommaa et pysyy kamat kunnossa koko rundin. Niin ja ne lauteetkin pitäis tehä.

Palaillaan.
Viltsu

Ei kommentteja: