sunnuntaina, maaliskuuta 21, 2010

Venäjä

Niinhän tämäkin vielä käynnissä oleva retki heilautettiin käyntiin torstaina seiskan maissa aamulla Tikkurilan asemalta. Pietariin saavuttiin kahden maissa paikallista aikaa ja asemalla odottikin kuljetus keikkapaikalle. Orlandino oli venuen nimi, semmonen 500 vetävä pieni rokkiklubi. Paskat stereot ja vieläpä asennettu ihan päin vittua, mutta niillä nyt vaan oli vedettävä. Ja hengisssähän siitä maaliin selvittiin, mitä nyt paikallinen etupään seppä päätti et mun Maglite olikin sen omaisuutta. Kun lähin kyseleen sen fikkarin perään niin ykskään näistä talon teknikoista ei enää osannu englantia sanaakaan, mystistä.
No siitä sit piti kuitenkin lähtä juna-asemalle ja sieltä sit junalla kohti Moskovaa, mihin saavuttiinkin aamutuimaan. Kiertuemanagerin kabiinista oli sit jossain välissä viety läppäri, puhelin ja rahaa. Neljässä muussakin hytissä oli käyty samassa vaunussa. Paikalliset promoottorit kelas josko junahenkilökunnalla on jonkinlainen diili näiden/tän ryöstäjän kanssa. Mene ja tiedä, mut vehkeet katos, onneks meidän kabiini oli sen verta hirveessä kunnossa et sinne ei olis lähteny tonkimaan kun täysidiootti, joten meidän omaisuus sai olla rauhassa. 
Moskovassa olikin sit stereot huomattavasti kivemmat sekä paremmin sijoiteltu, tosin tällä kertaa oli etupää viety sen verta mystiseen paikkaan etten mä taaskaan oikeen kuullu kätteni jälkiä :(
Konsertin jälkeen, mulla olikin sit eri kyyti kun muulla ryhmällä, vaihtu meinaan hotelli ja työnantaja lennosta. 
Lauantaina vähän ennen puolta päivää lähettiin keikkapaikalle ja hämmästys oli suuri kun mesta olikin tuttu, 2002 tuli kävästyä siellä Amorphiksen kanssa. Ja tälläkään kertaa ei ollu missään mitn valittamista varsinkin kun kaaverit viitti vaihtaa laudat päittäin. Tumppi kun ei mitenkään kauheen liekeissä oo tosta D-Showsta ja X8:ssa taas olis ollu mulle liian vähän auxeja. Tässä olis siis ns. win-win situation jos lontooks kehtaa kertoo. Me saatiin mitä haluttiin ja paikallisten ei tarvinnu vuokrata kun FX-räkki.
Ja taas vedon jälkeen junaan ja takasin Pietaria kohti, nyt oli jo kaikilla tiedossa tää toissaöinen ryöstö, joten meidän vaunu oli lukittu ja sisään sekä ulos pääs vaan koputtamalla oveen. Hyvä meininki.
Pietarissa oltiin aamukasin maissa ja siitä lähettiinkin sit hotellille suihkuun väliunille ennen 11.30 lobbycallia ja matkaa kohti keikkapaikkaa. Tää Pietarin mesta oli sit se, mistä tulleissa lapuissa luvattiin Midaksen XL-8:sit molempiin päätyihin, en tiiä mitä on tapahtunu ja missä mut vastassa mulla oli MH3 ja Tumpilla PM4000. No kyllä noillakin ihan hyvin vetää, ois ollu vaan kiva korkata se Midas. No joskus toiste sit.


Ei kai tässä tällä erää taas kummempaa, palaillaan.
Viltsu

Ei kommentteja: