torstaina, heinäkuuta 22, 2010

Paluu Kaisaniemeen

Viime sunnuntaista viime yöhön sai taas asua Kaisaniemen kentällä, lavan paikka vaan oli eri kun Tuskassa. Sunnuntaina siis rakennus, maanantaina Muse, maanantaina yöllä välipurku, tiistaina uus rakennus ja eilen P!nk ja siihen lopullinen purku perään.
Siinä noiden kahden konsertin välissä siirrettiin pari metriä stereoiden paikkaa ja laitettiin suppaset uusiks. 
Molemmat orkat tuli lauteille täysin omalla kalustolla, mitä siis ääneen tulee. Meiltä ei ollu kun stereot. Mun vastuulle jäi lämppäribändien monitorit.


Ja mitä tulee noihin itse pääakteihin niin Muse ei oo ikinä kuulunu mun lemppareihin, joten kauheesti en sitä jaksanu ees seurata, mut kun orkka on tohon pisteeseen omalla työllään päässy niin pakko sitä on hattua ainakin vähän nostaa :)
P!nkin keikka taasen oli viihdettä koko perheelle ja koko rahalla. Yks vakuuttavimmista setin alotuksista ja lopetuksista mitä mun uralla on vastaan tullu. Iso käsi.


Huomenna Stratojen kanssa Wanajaan ja lauantaina Osamantupaan.


Palaillaan taas
Viltsu

2 kommenttia:

Riddikulus kirjoitti...

Aijai, kun itekki haluais tehdä aikanaan tuollaista työtä :)

Jazmanaut kirjoitti...

Eipä kai siinä, kun paikalliseen äänifirmaan käärimään piuhoja ja raahaamaan laatikoita, sekä jututtaan joka toista pikkubändiä että "otakko miksaamaan".
Jos kantti ja taidot kestää sekä kohenee, niin kohta sitä huomaa puolivahingossa puikottavansa jotain rollareihin rinnastettavaa.