tiistaina, heinäkuuta 13, 2010

Ruisrock 2010

Festarit meni ennakko-odotusten mukaisesti mukavasti leppoisissa tunnelmissa. Kaikki vieraat molemmissa päissä (MON ja F.O.H.) lähti hymyillen jatkamaan reissuja eli Smojun kanssa saatiin hommat kondikseen kaikille. No oli toi kalustokin aika kohillaan eli aikamoinen tunari sais olla ettei noilla onnistus.
Perjantaina NOFX vei festarin viihdyttävimmän orkan palkinnon heittämällä, Ozzy oli myös iskussa ja komeita esityksiä nähtiin muinakin päivinä. Ja sunnuntaina ei tarvinnu Midasta vaivata muilla kun spiikeillä, joka orkka toi oman tiskin lavapäähän, mun hommiks jäi vaan viuhkojen ojentelu ja kulmien kärrääminen omille paikoilleen. Joskus näin :)


Maanantaina taas mopo käyntiin ja kotia kohti. Vanhaa Turuntietä kun tulin niin paikka paikoin veti mielen haikeeks kun menee vanhat taukopaikat nurin uuden motarin ja sen varrella olevien Apsien takia. Ykköspesä on muuttanu uusiin tiloihin motarin varteen, Lahnajärvi on laittanu lapun luukulle ja Kasvihuoneilmiöstä on viety mittarikenttä kokonaan pois.


Tänään kävin sit mopoilemassa vähän kevyemmissä varusteissa, hihattomassa paidassa ja avokypärällä ei ahistanu yhtn, täydellinen ajokeli siis.


Huomenna laivalla Tallinnaan ja takas.
Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: