keskiviikkona, tammikuuta 19, 2011

Mariehamn Osa 2

Keikkahan meni loistavasti ja paikallisilta tuli vähän sen tyyppistä palautetta et olis kuulemma ollu TOP5 keikkoja baarin historiassa. Mesta on ymmärtääkseni perustettu 2003 eli joku rokkikeikkakin on tuon baarin elinkaareen mahtunu, varsinkin kun kyse on nimenomaan rokkibaarista. Tosin se mestan kalusto ny ei ollu ihan A1, mut kuitenki semmonen mil ton kokoluokan kisat kivasti pärjää varsinkin kun otin himasta mukaan yhen kompuran ja efektipaavon. No pääasiassahan tuol käy normaalisti svedut leikkimässä kun se ohjelmavastaava on itse alunperin Ruotsista ja näinollen kaik sen kontaktit on siihen maahan ja aika vähän sano tietävänsä Suomalaisesta skenestä ylipäätään. Mut joo nasta meininkin paikallisilla ja mukava baari, kyl tonne joskus uudestaankin menee jos tarve näin ilmenee.


Keikan jälkeen sai kunnolla levätäkkin kun laivasatamassa kotia kohti tartti olla vasta vähän ennen kahta ja ajomatka keikkapaikalta kesti sen kaik 5 minuuttia terminaaliin. Siellä keikkapaikalla kun piti käydä ennen lähtöä hakemassa romut, noita akkareita ei viitti makuuttaa yön yli kylmässä autossa. Laiva oli Turussa kasin maissa illalla ja Helsingissä oltiin vasta yhentoista maissa kun keli heittäyty suht rapeeks niin kahteen tuntiin ei tuota väliä tultukaan. Ekat 60 kilsaa sai pysähdellä noin kymmenen kilsan välein raapiin tuulilasia puhtaaks kun se moska mitä taivaalta tuli veti heti jäähän kun joutu kosketuksiin jonkun auton pinnan kanssa. Oli kyse pyyhkijöistä tai tuulilasista.


No mut himas ollaan ny ja lauantaina seuraavan kerran töihin. No eilettäin käväsin pari tuntia konsultaatiohommis. Oksu soitteli Korjaamolta josko mä kerkeisin mittamikin ja Smaartin kans suhiseen hetkeks kun piti järjestelmä saada iskuun. No saatiin me se parempaan iskuun vaikkakaan ei siit vielä mikään mahottoman hyvä tullu, tosin purkin kyljes lukee L&R Audio et ei kai siitä timanttia oo ikinä ollu tarkotuskaan :)
Niin ja siis lauantaina sinne Korjaamolle myös, ei meinaan omilla jätkillä piisaa tunnit niin meitsi käy puuhaileen iltamat. Pari bändiä ja yöks kotia, miksei.


Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: