lauantaina, tammikuuta 15, 2011

Mariehamn

Ekaa kertaa tällä saarella. Mystistä vaan kun kaikille hotellin respaa lukuunottamatta pitää puhua englantia kun ei näiltä raukoilta toi härmä taitu vaikka tavallaan Suomessa ollaankin. Mulla kun toi ruotsinkieli ei lähe ihan samaan malliin ku se kuuluisa hauki rannasta.
Keikkapaikkana Dinos Bar & Grill ja ilta on myyny loppuun jo ennakkoon, which is nice. Vähän turhan pitkä päivä vaan on meneillään. Aamulla oli herätys neljältä ja Juksu oli puolen viiden maissa hakemassa mua. Siitä sit jokanen poppari omista kodeistaan ja kohti Turkua, mistä lautta läks 8.45, kahen maissa perillä Maarianhaminassa ja suoraan puuhaileen. Nyt on onneks vähän breikkiä kun soitto on puolilta öin.
Tässä hotellihuoneessa makoillessa tuli laitettua telkkari kolmoselle, mistä tuli Turun kulttuuripääkaupunkinasian avajaiset. Voi herra mun jee, eiks kellään oo enää muistissa niit yleisurheilukisoja, missä oltiin kans tehty markalla avajaiset. Kyllä tässä maassa lahjakkuutta ja taitoa löytyy aavistuksen vetävämpäänkin showhun, mut ei oo näköjään kiinnostanu palkata ketään semmosta kaveria. No nyt sekin on onneks jo ohi.


Heippa
Viltsu

Ei kommentteja: